Abonare la google news

O ambulanţă a rămas blocată într-un pasaj rutier. Şoferul nu a respectat semnele rutiere

ambulanta Foto: Adevărul

  • O ambulanţă din Râmnicu Vâlcea a rămas blocată într-un pasaj rutier
  • Nu este primul incident de acest gen în zona respectivă
  • Şoferul nu a respectat semnele rutiere

O ambulanţă din Râmnicu Vâlcea a rămas blocată, sâmbătă, sub un pasaj de cale ferată, după ce şoferul nu a luat în calcul regimul de înălţime, relatează Adevărul.

Citeste si:  VIDEO Canada: Atac cu armă albă într-un cartier din Vancouver. O femeie a fost ucisă și alte cinci persoane au fost grav rănite

Nu este primul incident de acest gen în zona respectivă, mulţi alţi şoferi având întâmplări similare. Pasajul de la Cina, aşa cum este cunoscut, face legătură între cel mai mare cartier al oraşului şi centru.

„Ambulanţa a rămas blocată sub pasaj, dar va fi scoasă în câteva minute. Există o restricţie de înălţime de 1,95 m. Probabil, şoferul nu a apreciat corect. Momentan, colegii dirijează circulaţia pe Bulevardul Pandurilor şi pe strada Matache Temelie, dar se va elibera în câteva minute”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Citeste si:  Povestea șocantă a doctoriței din Ploiești care a ucis-o pe soția amantului ei într-un mod îngrozitor

Ambulanţa a fost deblocată abia după intervenţia reprezentanţilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Totodată, şoferul va fi sancţionat pentru nerespectarea semnelor rutiere.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews