Abonare la google news

O altă pacientă rupe tăcerea despre chinurile trăite în secția ATI Arad: „Am impresia că stau într-o morgă. Sunt bătrâni care mor de frig şi nu zic nimic”

În urma dezvăluirilor cutremurătoare făcute de mai multe cadre medicale cu privire la condițiile inumane în care sunt ținuți pacienții în spitale, o pacientă și-a făcut curaj să povesteacă momentele înfiorătoare la care a participat. Internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Arad, femeia dezvăluie realitatea dură din spitalele românești.

Pacienții de la ATI, ținuți în condiții inumane

Informații halucinante ies la iveală în urma dezvăluirii unei paciente internate la ATI, la Spitalul Muncipal din Arad.
În urma tuturor dezvăluirilor făcute de medici și pacienți, tot mai mulți oameni își fac curaj să povestească condițiile umilitoare în care sunt tratați pacienții în stare gravă. După ce un cadru medical din Sibiu a povestit că pacienții de la ATI Covid erau legați de pat și intubați, acestă doamnă a confirmat că și în Arad, condițiile sunt la fel de grele.

Citeste si:  Ovidiu Covaciu, fondatorul celui mai mare grup pro-vaccinare: "Am făcut un infografic ce a ajuns la 1000+ shares. În aceeași zi, în doar 8 ore, un text construit din delirul unuia în atac cerebral, a făcut 2.1k shares"

Potrivit pacientei, oamenii sunt ținuți în frig, iar bătrânii neputincioși și speriați îngheață în paturi fără a spune nimic.

„M-am internat în Spitalul Municipal și este inuman ce se întâmplă. Eu sunt tânără și am ajuns să mă doară oasele de frig. Am făcut un pic de gălăgie ne-a aducs un calorifer, după care se pare că au venit și l-au luat că nu mai avem nevoie de el.

De la 4:00 dimineața abia dacă am apucat să mă încălzesc cu ciorapi și cu pătura aia mică de prunci pe care îmi ia dat-o care îmi ajunge până la genunchi și abia am apucat să adorm.Eu sunt tânără, dar stau bătrâni aştia aici, stau în pat și îngheață și nu zic nimic”, a declarat femeia pentru Antena3.

“Este frig la baie. Apa este rece, zici că e apă de munte”

Femeia își strigă disperarea și revolta față de sistemul de sănătate, fiind martoră la toată bătaia de joc pe care o trăiesc miliaone de români. Pacienta a povestit că medicii rămând indiferenți la nevoile de bază ale oamenilor, singurul lucru pe care îl fac, fiind acela de a-i sfătui să facă o sesizare.

“Este frig la baie. Apa este rece, zici că e apă de munte. Să mă spăl pe mâini deși e foarte frig. la baie frig, pe coridor e frig, oriunde este frig.

Am impresia că stau într-o morgă. Sunt pe secția COVID internată de vineri și de cum am ajuns aici a fost frig. De când sunt aici este frig. Cadrele medicale ne spun „așa este doamna la noi. Nu vă place, vă rog să faceți o sesizare!”.
Ş

i mâncarea care se duce la ora 10:00 se pune pe coridoare unde e frig și la ora 13:00 când deschizi plasticul ăla curge apa de acolo. Este o bătaie de joc absolut”, a spus pacienta pentru Antena 3.

Citeste articolul pe PlayTech

 42 total views