3 iunie 6:12 PM

Abonare la google news

O adolescentă a înfruntat o ursoaică, după ce i-a atacat câinii din curte

Hailey, o adolescentă de 17 ani, din statul american California (SUA), a fost surprinsă de camerele de supraveghere din curtea sa, în momentul în care înfruntă o ursoaică (ce avea și doi pui), după ce i-a atacat câinii. Fata nu a stat prea mult pe gânduri și a împins cu toată forța animalul peste gard.

Ursoaica, nu numai că a fost surprinsă, dar s-a și dezechilibrat și a căzut în partea cealaltă și a fugit. În acest timp, adolescenta a luat animalele de companie și le-a băgat în casă.

„Nu prea am avut timp să gândesc și m-am dus să o împing. Sinceră să fiu, nu cred că am împins-o atât de tare, dar suficient cât să-și piardă echilibrul. Mi-am luat câinii și am fugit de acolo”, a povestit ea întâmplarea.

Minora, care a dat dovadă ce mult curaj, ieșise din casă pentru a vedea de ce latră câinii săi atât de puternic și agresiv, apoi totul s-a derulat exact ca în imaginile de mai jos:

Hailey a mai spus că, de multe ori, câinii săi latră agresiv atunci când văd o veveriță sau un alt cățel și mereu iese afară pentru a-i liniști. Însă, de data asta, nu se aștepta ca animalul văzut de ei să fie chiar un urs uriaș.

Filmarea a fost postată pe rețelele sociale de Brenda, verișoara curajoasei adolescente, fiind vizualizată de zeci de milioane de ori.

VIDEO: BBC

Citește și:

Un urs, la „plimbare” prin curtea spitalului din Săcele, jud. Brașov (VIDEO)

Despăgubiri de 1 milion de euro, cerute de prințul Josef-Emanuel von Liechtenstein, acuzat de uciderea ursului Arthur

Pescar scalpat de un urs pe Insula Sahalin. Bărbatul a făcut pe „mortul” și apoi a condus șase kilometri până la spital

 

Citeste articolul pe Gandul