joi 27 mai 6:41 PM

Abonare la google news

O adolescentă a aflat că e însărcinată chiar în ziua în care a născut


O adolescentă de 17 ani a aflat că e însărcinată abia după ce a intrat în travaliu. Nu s-a gândit nicio secundă la acest lucru, având în vedere că abdomenul său a rămas plat pe parcursul celor nouă luni de sarcină.


Ellisha Ford, în vârstă de 17 ani, și-a continuat activitățile zilnice fără probleme. Nu a avut simptome în această perioadă. Ba mai mult, și-a făcut și teste de sarcină, însă toate au ieșit negative.

Un prim semn l-a primit în luna martie, când a început să aibă dureri de spate. Atunci a decis să-și facă analize de sânge și un alt test de sarcină, care a ieșit și el negativ. Medicul i-a spus că durerile de spate au apărut, cel mai probail, din cauza unor afecțiuni ale spatelui.

Abia la 43 de săptămâni a mers să vadă un medic pentru o durere la stomac, iar atunci a aflat adevărul. Ellisha, din Leicestershire, a povestit că medicul i-a atins stomacul și chiar în acel moment a avut o contracție. Ulterior, după ce a făcut o ecografie, și-au dat seama că era în travaliu.

Bebelușul Harper s-a născut după doar câteva ore. ”De îndată ce doctorul mi-a pus presiune pe stomac – totul a fost cu adevărat ciudat. Și apoi au verificat și am aflat că am o dilataţie de 6 cm și mi-au spus că voi naşte în seara aceea”, a afirmat Ellisha, potrivit Mirror.

Adolescenta și-a continuat viața normal, până la trei săptămâni înainte de naștere, când a mers la o consultaţie de rutină pentru spate la clinică – ziua respectivă trebuia să fie chiar data scadenței, conform Mirror.

”Când mi l-au dat înapoi, am fost şocată că el este al meu. A fost chiar ciudat și nu știam ce să cred despre asta”, a mai spus tânăra.

Citește și Metoda inedită prin care o angajată a unui magazin de bijuterii a demascat infidelitatea unui tânăr. Voia să-şi ceară iubita şi amanta în căsătorie

Citește și Ce alimente nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din alimentația noastră în sezonul cald
 

Romaniatv.net