miercuri 27 octombrie 9:01 AM

Abonare la google news

„Nu te vaccinezi, nu joci. Punct!” Propunere radicală pentru jucătorii din Liga 1

Ionel Dănciulescu consideră că vaccinarea ar trebui să devină obligatorie în Liga 1.


Fostul mare atacant a dat exemplul din NBA, acolo unde jucătorii n-au avut de ales, în cele din urmă.

România a depășit marți pragul de 6 milioane de persoane vaccinate cu schema completă, a anunțat CNCAV. Peste 150.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Dintre aceștia,110.033 au fost imunizați cu prima doză.


Ionel Dănciulescu, propunere radicală: „Nu te vaccinezi, nu joci!”

Ionel Dănciulescu susține că LPF și FRF ar trebui să preia modelul din NBA și a explicat ce s-a întâmplat cu Kyrie Irving, care ar fi pierdut o sumă imensă de bani, dacă nu se vaccina împotriva COVID-19.

„Liga și Federația ar fi trebuit să facă o chestie de genul celei care s-a întâmplat în NBA. Kyrie Irving de la Brooklyn avea contract de 31 de milioane pe an și ar fi pierdut banii aceștia dacă nu s-ar fi vaccinat. S-a vaccinat până la urmă pentru a putea juca. Rămăsese singurul jucător din NBA care nu era vaccinat. Nu putea să joace la New York. Ar fi pierdut foarte mulți bani. Aș fi vrut să se întâmple în fotbalul românesc ce s-a întâmplat și în NBA. Nu te vaccinezi, nu joci. Punct”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

150.639 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. În total 6.621.326 de persoane au fost imunizate de la începutul campaniei cu o doză, iar 6.041.920 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 759.661 de persoane au făcut și doza a treia.

Prosport.ro


Stirile.eu