„Nu poți să faci performanță!”. Un conducător de club nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live

Marius Burcă, președintele clubului Metaloglobus, a vorbit despre situația precară în care se află Dinamo, dar și despre cum vede viitorul formației din „Ștefan cel Mare”.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Citeste si:  EXCLUSIV Doctorul care conduce delegația României din Slovacia: Valul trei  al pandemiei stă la ușă. Riscăm iar să ajungem la un număr uriaș de cazuri grave care au nevoie de Terapie Intensivă. Nu avem o cifră reală a pandemiei în țară

Un conducător de club nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo

Marius Burcă îi apreciază foarte mult pe suporterii lui Dinamo și susține că aceștia vor strânge banii necesari pentru plata licenței de Liga 1. Deși suporterii lui Dinamo reușesc să facă „minuni” la echipă, Marius Burcă este de părere că formația roș-albă nu poate face performanță, în condițiile date.

„Eu cred că se va trece hopul, cu licența, tot cu suporterii, care sunt senzaționali. Este ceva incredibil, dar, pe termen lung, nu cred că este o soluție. Poți să supraviețuiești, nu poți să faci performanță. Cred că vor reuși să strângă banii pentru licență, dar cât o s-o țină așa?”, a declarat Marius Burcă, la ProSport Live.

Citeste si:  Ministerul Sănătății a făcut anunțul. Cum se simte tânăra din Giurgiu infectată cu noua tulpină de COVID-19

Mihai Stoichiță, exasperat de situația în care se află Dinamo

Oficialul FRF este nemulțumit de felul în care se prezintă situația de la Dinamo și preconizează faptul că formația roș-albă va intra în insolvență.

„Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult. Nu-mi place situaţia asta aşa de incertitudine care e la Dinamo. Aş vrea să se termine odată, nu ştiu de ce spaniolii ăştia nu dau niciun răspuns.

Tăcerea nu poate fi un răspuns în cazul lui Dinamo. Suporterii probabil că asta încearcă să facă, să supravieţuiască momentului şi să ajungă la o nouă reorganizare economică, pentru că, până la urmă, insolvenţa asta e, o reorganizare economică”, a declarat Mihai Stoichiță.

Citeste si:  Florentin Petre, la borna 45. Cum a primit gratis un tratament de peste 30.000 de dolari de la Gigi Becali: „Mi-au dat lacrimile” + Ce sumă i-a oferit Cristi Borcea | EXCLUSIV ProSport LIVE

Sursa: ProSport

 9 total views