sâmbătă 5 iunie 1:12 PM

Abonare la google news

Nu o să-ți vină să crezi de ce a fost acuzată o angajată a unui restaurant fast food. Are legătură cu uniforma pe care o purta

Lala, o angajată a restaurantului de tip fast-food, Burger King, a realizat un TikTok în care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Femeia a fost abordată de o altă doamnă, care a fost nemulțumită de faptul că blugii pe care angajata îi purta, îl distrăgeau pe soțul ei. 


Surprinsă de comentariul pe care clienta l-a făcut, Lala a realizat un filmuleț în care i-a dat acesteia replica.

„Am primit o plângere din partea unei doamne, pentru că uniforma mea îl distrăgea pe soțul ei.Cred că-mi voi lăsa fundul acasă, data viitoare. ” , a fost mesajul transmis de angajată. 


În plus, pe timpul filmării, Lala s-a întors și a arătat degetele mijlocii către cameră.

VEZI SI UN BĂRBAT I-A LĂSAT UN BILET INEDIT VECINEI CARE ÎNTREȚINEA RELAȚII INTIME CU GEAMURILE DESCHISE. FEMEIA A SIMȚIT CĂ INTRĂ ÎN PĂMÂNT DE RUȘINE CÂND L-A CITIT

Filmulețul a devenit viral

În mod neașteptat, cei care au văzut filmarea s-au arătat revoltați și s-au întrebat ce ar fi dorit doamna să poarte angajata. De altă parte, au fost și comentarii care au făcut referire la reacția soțului.

” Soțul ei este distrus! „, ” Spune-i să fie supărată pe faptul că soțului îi fug ochii”, ” Fato, dacă te decizi să-ți lași fundul acasă, când mergi la muncă, îl pot împrumuta pentru vară. „, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

CITEȘTE ȘI NU E BANC! CE MESAJ A TRIMIS UN TÂNĂR, RESTAURANTULUI DE LA CARE COMANDASE O PIZZA. ANGAJAȚII S-AU PRĂPĂDIT DE RÂS CÂND L-AU CITIT!

Cancan.ro


Stirile.eu