Abonare la google news

Nu o să-ți vină să crezi ce a găsit o femeie în spatele oglinzii de la baie. Oamenii au rămas șocați

 

Samantha Hartsoe a rămas șocată după ce a descoperit în spatele oglinzii de la baie o cameră secretă. Imaginile cu descoperirea făcută au fost încărcate pe TikTok și au devenit virale. 

Cei care au privit video-ul încărcat de Samantha pe rețeaua de socializare s-au arătați îngrijorați de faptul că în camera din spatele oglinzii ar putea locui cineva. În cele patru video încărcate, Samantha povestește că oricât de mult ar mări temperatura de la centrala termică, în apartamentul ei este întotdeauna frig.

„Am intrat în baie și am simțit un aer rece” , povestește Samnatha. Iar pentru că nu-și putea da seama de unde vine acel curent de aer rece, a început să verifice dacă există vreo gaură, doar că a descoperit că aerul rece venea dinspre oglindă.

Citeste si:  Marcel Ciolacu, după incendiul de la Institutul „Matei Balş“: „Acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete!“

„Mi-am dat seama că oglinda se mișcă. Haideți să vă arăt ce am descoperit, e o cameră în spate.”

Ceea ce prietenul ei credea că e un spațiu pentru fire și tot ce ține de sistemul electric al imobilului era, de fapt, un alt apartament. După ce a introdus telefonul în gaura respectivă, tânăra a descoperit un hol ce dădea în alte două camere. În acel moment, prietenul ei, John, s-a întrebat dacă nu locuiește cineva acolo.

Citeste si:  Dacian Cioloș: La 165 de ani de la eliberarea romilor din sclavie, lucrurile au evoluat, dar nu suficient/ În general, avem o problemă cu recunoaşterea greşelilor istorice

CITEȘTE ȘI DULCE MARIA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU FIICA EI: „ÎMI DORESC SĂ AVEM GRIJĂ UNA DE CEALALTĂ ȘI SĂ NU NE TRĂDĂM”

Videoul a devenit viral pe TikTok

Intrigată de ceea ce ar putea găsi, Samantha și-a pus o mască și o pereche de mănuși, a atașat o lanternă la bentița de pe cap și un ciocan, pe post de armă și a intrat. Prietenul ei a rămas în baie, iar ea s-a băgat prin gaura respectivă și s-a aventurat în apartamentul descoperit. Pe măsură ce înainta, femeia a tot găsit semne că cineva ar locui acolo. A găsit pungi cu gunoi și sticle aruncate peste tot. La subsol, tânăra a găsit o altă ușă pe care a blocat-o înainte de a se întoarce în apartamentul ei.

Citeste si:  Digi24: Londonezii dintr-un cartier de lux, șocați de două românce care și-au făcut bordel în cort, în fața unei școli/ Sunt prezervative aruncate peste tot, iar rufele sunt puse la uscat pe gardurile locuitorilor

Filmulețele postate pe TikTok au adunat milioane de like-uri și comentarii. O persoană a scris: „Ești ok? Ai nevoie să sun pe cineva?”, iar o alta a scris: „Fato, nu spune nimic. Ai un al doilea apartamanet. „.

VEZI ȘI PRINŢESA VICTORIA A SUEDIEI ŞI SOŢUL EI, PRINŢUL DANIEL, S-AU INFECTAT CU TEMUTUL COVID-19. ÎN CE STARE SE AFLĂ CUPLUL REGAL

Citeste articolul pe Cancan

 40 total views