joi 11 noiembrie 5:08 PM

Abonare la google news

Nu mai e loc de împăcare între Gigi Becali și Edi Iordănescu. Patronul FCSB își continuă tirada la adresa antrenorului


Conflictul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu se adâncește pe zi ce trece și între cei doi pare că nu mai e loc de împăcare. Totul a început în urmă cu câteva săptămâni, când finanțatorul FCSB a criticat pentru prima oară jocul echipei în mandatul lui Iordănescu Jr. Ulterior, lucrurile au căpătat o altă amploare și Gigi Becali pare că nu mai este încântat deloc de antrenorul său.


„Să mă împac cu Edi? Nu jucăm nimic, o spun și acum!”. Nu mai e loc de împăcare între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Șapte victorii și un egal are FCSB în ultimele opt jocuri din Liga I, însă Gigi Becali îl critică în continuare pe Edi Iordănescu și pare că între cei doi nu mai e loc de împăcare.
Finanțatorul roș-albaștrilor spune că nu s-a certat cu Iordănescu Jr. până în acest moment, dar nu se ferește să încalce toate clauzele care i-au fost impuse în contract.
Becali își critică public jucătorii și antrenorul, fiind nemulțumit de modul în care joacă echipa.
Printr-o reacție oferită recent, Gigi Becali a spus că este dispus să îi achite în orice moment clauza de reziliere de 500.000 de euro antrenorului său:

Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia.

Eu nici n-am citit contractul (n.r. – Becali face referire la clauzele stipulate în contract de Iordănescu). Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenția, să se trezească și jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000”, a spus Gigi Becali.

A pus tunurile pe Constantin Budescu

În ceea ce îi privește pe fotbaliști, Constantin Budescu a încasat cele mai aspre critici după meciul din ultima etapă. FCSB a remizat în deplasare la FC Voluntari, scor 0-0. Budescu a început titular partida, însă în minutul 66 a fost înlocuit de Claudiu Keșeru.
Gigi Becali spune că ar fi vrut ca Budescu să fie înlocuit încă din startul reprizei secunde:

Toată chestia a plecat după ce l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. A dat șapte exterioare. Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul. Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare. Edi nu trebuie să-i atragă atenția, trebuie să-l schimbe la pauză! Am fi câștigat meciul fără el. De aici au plecat toți nervii mei”, a mai spus Gigi Becali.

Revoluție la FCSB împotriva lui Gigi Becali. Jucătorii sunt de partea lui Edi Iordănescu.

Ce declara Edi Iordănescu la prezentarea sa pe banca tehnică de la FCSB

Încă de la prima conferință de presă, Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru Gigi Becali. Principala cerere a antrenorului de atunci a fost ca jucătorii săi să nu mai fie criticați public.

Patronul are dreptul şi libertatea să comenteze ceea ce doreşte. E adevărat că i-am solicitat nişte lucruri şi ştie ce i-am solicitat, ştie că mi-aş dori să fie temperat şi, chiar dacă e nervos în anumite momente, să fie pozitiv faţă de jucători. Dacă are supărări mai mari, să le îndrepte spre mine, fiindcă sunt pregătit să mi le asum. Să încerce să lase jucătorii în ceea ce înseamnă gestionarea, eu sunt cel care va trage la răspundere jucătorii şi jucătorii au responsabiliate în faţa mea.

Ce va spune patronul îşi va asuma, dar mi-ar plăcea să resepcte cuvântul dat şi prin ieşirile dânsului, care uneori sunt benefice, să ne ajute, să ne sprijine şi să înţeleagă, doar aşa se poate face perfromantă.

Contractul este foarte complex şi se ating mai multe puncte, de comentariu în spaţiul public, de poziţiile luate, de influenţă, de implicare. Scopul meu e să vin aici, să fac perfromanţă şi să câştig bani din performanţă şi nu din amenzi şi din clauze de reziliere”, spunea Edi Iordănescu, la prima conferință de presă.

Playsport.ro