vineri 19 noiembrie 8:09 PM

Abonare la google news

Nu doar Paul Pogba fuge de Manchester United. Un alt star este gata să îi părăsească pe „diavoli”

Un alt star de la Mancheaster United este gata să plece de la echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Internaționalul englez este supărat pe modul cum pregătește norvegianul echipa. Deși a jucat bine, acesta a primit puține șanse. De altfel, unul din reproșurile principale aduse managerului este refuzul acestuia de a roti prea des jucătorii. Iar jucători de zeci de milioane nu prind multe minute.


Jese Lingard este în această situație. Fotbalistul de 29 de ani este pregătit să plece chiar din ianuarie, la West Ham. Londonezii traversează o perioadă excelentă, în plus Lingard s-a simțit foarte bine sezonul trecut, când a fost împrumutat la West Ham. De aceea este dornic sp revină.

Un alt star de la United vrea să plece cât mai repede. West Ham îl poate transfera pentru un preț foarte mic

West Ham este surpriza din acest sezon, echipa lui David Moyes se luptă pentru Liga Campionilor. Iar Jese Lingard poate fi o adiție importantă. Mijlocașul ofensiv a mai jucat la londonezi, sezonul trecut, când a marcat 9 goluri și a dat 5 pase decisive. De aceea, toată lumea îl vrea înapoi la Londra. Fotbalistul este și el încântat de această variantă, pentru că la United știe că nu va avea șanse multe. În plus, anul viitor este și Campionatul Mondial, iar Lingard nu vrea să rămână în afara lotului.


În ciuda asigurărilor oferite de managerul Ole Gunnar Solskjaer, jucătorul nu a prins decât rar echipa. Cum va rămâne liber de contract la vară, în ianuarie clubul poate obține niște bani pe el. West Ham ar plăti doar 10 milioane de lire sterline, un chilipir pentru un fotbalist atât de valoros.

Solskjaer, tot mai aproape să fie schimbat, la United

Paul Pogba este un alt fotbalist care va părăsi, aproape sigur, echipa. Cel mai probabil o va face vara, când va pleca gratis. Asta dacă nu cumva va veni un manager cu nume, care să îl convingă să rămână.

Ole Gunnar Solskjaer nu mai are încrederea conducerii, care caută soluții. Norvegianul nu reușește să scoată ce e mai bun dintr-un lot foarte valoros. Pe lângă Lingard, alte staruri ca Van de Beek sau chiar noul transfer, Jadon Sancho, nu au jucat mult. Asta și pentru că norvegianul nu a reușit să găsească un sistem și un stil de joc potrivit. „Diavolii” sunt pe 6 în Premier League, cu 17 puncte după 11 etape.

Așa că variantele Zinedine Zidane și Mauricio Pochettino prind tot mai clar contur.

Playsport.ro


Stirile.eu