sâmbătă 11 septembrie 6:00 PM

Abonare la google news

Nu doar Adrian Minune a pățit-o! Cum a reacționat Florin Salam după ce s-au tras focuri de armă la o nuntă unde cânta

Nu doar Adrian Minune a luat parte la nunți unde se trag focuri de armă în aer. În Republica Moldova este un obicei des întâlnit la nunți. Florin Salam a tras o sperietură ”soră” cu moartea atunci când gloanțele au început să zboare pe lângă el. 


 

Pentru o sumă ”modică” Florin Salam a luat parte la o nuntă din Republica Moldova unde s-a făcut ”risipă” de…gloanțe. În 2013 manelistul a tras o sperietură ”soră” cu moartea atunci când un invitat a început să tragă gloanțe cu un pistol. Cel mai probabil Florin Salam se afla pentru prima dată pus în fața unui asemenea obicei.

(VEZI ȘI:DE NECREZUT! CÂȚI BANI TE COSTĂ SĂ-L ADUCI PE FLORIN SALAM SĂ ÎȚI CÂNTE LA NUNTĂ)


Fiind obișnuit cu gătitul miresei și mirelui, manelistul a avut un șoc atunci când gloanțele au zburat pe lângă el și a scăpat microfonul din mână: ”Șefule, mii de scuze! E prima dată când suntem aici, noi nu am mai văzut…. Ne place mai mult să cântăm decât să…Ne scuzați”, a spus Florin Salam după ce a scăpat microfonul din mână.

Fie vorba între noi, pentru 35.000 de euro să tot vezi gloanțe trase în aer.

La o nuntă cu obiceiuri mai ciudate, mirele și mireasa nu aveau cum să nu fie din ”peisaj”. Florin Salam a participat la nunta anului 2013 unde mirele avea 17 ani, iar mireasa doar 15. Cu ”sule și trâmbițe”, fanii lui Florin Salam s-au adunat în număr mare la nunta cu pricina, atunci fiind  pentru prima dată când manelistul  cânta în Republica Moldova.

Cu siguranță Forin Salam nu a uitat prima vizită la vecinii de peste Prut.

Secvențe șocante cu focuri de armă la o nuntă unde a participat și Adrian Minune

La câțiva ani distanță Adrian Minune a luat parte la o nuntă desprinsă parcă din filmele de acțiune. Mai mulți nuntași înarmați au tras cu pistolul si cu un AKM.  Manelistul a fost invitat să tragă și el câteva focuri de armă, dar a refuzat. Scenele șocante au ajuns și în atenția polițiștilor, iar pistolarii care au tras mai multe focuri de armă în aer, inclusiv cu mitraliere, cu muniție de război au ajuns la audieri.

Polițiștii români au demarat o anchetă, după ce aceste imagini au devenit virale în mediul online. Adrian Minune a fost și el audiat însă acest dosar urmează să fie clasat, deoarece fapta nu s-a petrecut pe teritoriul României.

(VEZI ȘI:RĂZBOIUL DINTRE MANELIȘTI IA AMPLOARE! FLORIN SALAM, FĂCUT PRAF DE UN APROPIAT DE-AI LUI NICOLAE GUȚĂ)

 

Sursa video: Protv.chișinău

Sursa foto: Arhiva CANCAN

Cancan.ro


Stirile.eu