17 martie 4:08 PM

Abonare la google news

„Nu are echipă de primul loc!”. Dumitru Dragomir tranșează lupta la titlu

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre lupta la titlu, din acest sezon, și a analizat cele trei echipe care se bat pentru abjudecarea trofeului de campioană.

În opinia lui „Mitică”, cele trei echipe care se bat la titlu sunt FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Vineri, va avea loc derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, locurile 1 și 2 din prima ligă. Partida va începe la ora 20:30 și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Dumitru Dragomir tranșează lupta la titlu

Fostul șef LPF consideră că Universitatea Craiova are condiții comparabile cu cele de la FC Barcelona, însă nu crede că formația olteană are jucătorii necesari pentru a ajunge pe primul loc din Liga 1.

Astfel, „Oracolul din Bălcești” preconizează faptul că una dintre CFR Cluj și FCSB va câștiga titlul, în acest sezon.

„Una dintre CFR Cluj şi Steaua (n.r. FCSB) va lua titlul. Cu toate că şi Craiova forţează puternic acum şi are rezultate bune. Dar Craiova nu are echipă de primul loc. Dar au organizare, patron, preşedinte şi staff organizatoric de cel mai înalt nivel. Iar condiţii au ca Barcelona, pe onoarea mea. Ei şi Steaua (n.r. FCSB) au cele mai bune condiţii. CFR Cluj are experienţa competiţiei dure şi băiatul lui Iordănescu e dat naibii… Are sânge în instalaţie”, a declarat Dumitru Dragomir, la Look Sport.

Marius Lăcătuș speră ca CFR Cluj să câștige campionatul

Marius Lăcătuș, simbolul Stelei, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre lupta la titlu din acest sezon. „Fiara” a anunțat că echipa care-și dorește să ridice trofeul de campioană este CFR Cluj, fiind prieten cu Edward Iordănescu, antrenorul celor din Gruia.

„Cred că astea vor rămâne până la final (n.red. – FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova) în această luptă. Favorită nu am, pentru că nu e chiar atât de simplu, dar mi-aș dori să câștige Edi (n.red. – Edward Iordănescu), pentru că am lucrat împreună, ne cunoaștem de atâta timp și mi-aș dori ca el să câștige campionatul”, a declarat Marius Lăcătuș pentru ProSport.

Citeste articolul pe ProSport