duminică 26 septembrie 2:01 PM

Abonare la google news

Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep și o sfătuiește să se retragă din tenis: „Au bani destui ea și Toni Iuruc! Să facă acum doi, trei copii” EXCLUSIV ProSport Live


Dumitru Dragomir nu a fost invitat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, iar fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) o sfătuiește pe campioana tenisului să agațe racheta în cui.


Dumitru Dragomir o sfătuiește pe Simona Halep să se grăbească să facă doi-trei copii, ținând cont că sportiva și proaspătul ei soț au deja o avere impresionantă. Dragomir nu a fost invitat la petrecerea de cununie civilă care a avut loc pe 15 septembrie la Constanța.

Totuși, „Oracolul din Bălcești” crede că Simona deține resursele necesare pentru a mai juca la nivel înalt câțiva ani buni. Halep a părăsit Top 10 WTA după șapte ani, iar acum ocupă poziția 14 WTA.

Dumitru Dragomir nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep și o sfătuiește să se retragă din tenis: „Au bani destui ea și Toni Iuruc!”

Dumitru Dragomir a fost întrebat de un urmăritor al emisiunii Prosport.ro Live de ce nu a fost invitat la nunta Simonei Halep: „Am cunoscut-o, i-am cunoscut și părinții, dar nu avem o relație de amiciție. Cu toate că l-am cunoscut și pe bărbatul ei. Acolo s-au dus neamurile, s-au dus aromânii. Eu sunt oltean, de la Bălcești. Cu toate că dacă mă invita îmi luam nevasta și mă duceam, să știi”, a răspuns fostul președinte LPF.

Dragomir i-a oferit și un sfat lui Halep, spunând că sportiva ar trebui să se grăbească și să facă doi-trei copii: „Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi-trei-patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a concluzionat Dumitru Dragomir.

Prosport.ro