duminică 5 septembrie 12:00 AM

Abonare la google news

Noul „SMURD” de la Dinamo! De la 0-24 în tur, „câinii” cei mici, cu un antrenor nou, au învins la retur cu 4-3: „Ăsta e spiritul clubului”


Luna mai a acestui an avea să aducă un rezultat șocant la grupele de copii și juniori din cadrul clubului SC FC Dinamo 1948. Mai exact, grupa de 2009 a „câinilor” avea să piardă cu 0-24 în fața celor de la Prosport.ro Academy.


La doar 4 luni distanță, după ce antrenorul Andrei Anghel (39 de ani) l-a înlocuit pe Mihai Cismaru la cârma echipei, grupa 2009 a lui Dinamo și-a luat revanșa într-un stil mare. La momentul respectiv, tot Prosport.ro a fost primul site care a prezentat situația dramatică în care se afla grupa 2009 a roș-albilor.

Explicațiile antrenorului Andrei Anghel: „S-a schimbat atitudinea”

„Câinii” cei mici au învins Prosport.ro Academy la retur cu 4-3, după ce roș-albii au condus la pauză cu 4-0.

Jurnaliștii Prosport.ro l-au contactat pe antrenorul Andrei Anghel pentru a-l întreba cum a fost posibilă o asemenea revanșă, iar acesta a explicat ce a schimbat la echipă.

„Am depus cu toții o muncă titanică. În mod normal e nevoie de măcar șase luni pentru a da roade, dar aceasta a fost comprimată în numai două luni. Copiii au recâștigat atitudinea cu care se recomandă FC Dinamo ani la rând, de asemenea și spiritul caracteristic clubului.

 

În ultimele două luni am câștigat aproape tot, cu o formulă nouă, legată din mers. Au sosit mai mulți jucători alături de care s-a format o echipă interesantă. În 27 de meciuri am reușit 25 de victorii și am suferit două înfrângeri. Am jucat în 4 turnee, 3 dintre ele le-am câștigat. Aceste rezultate sunt o consecință și nu reprezintă un scop. Desigur că ne bucură, însă scopul formării unor jucători este superior oricărei premieri la această vârstă”, a declarat antrenorul Andrei Anghel pentru Prosport.ro.

Andrei Anghel a mai antrenat de-a lungul carierei la echipa din Liga 4 a celor de la Rapid și Carmen, dar și la juniorii celor de la Chiajna și Sportul Studențesc.

Prosport.ro