2 iunie 8:50 PM

Abonare la google news

Noul şef al Mossadului, ameninţări voalate la adresa Iranului: „Vom întâmpina programul nuclear cu deplinătatea puterii noastre”

Declaraţiile lui Barnea au fost în mare parte diseminate către JP şi alte portaluri de ştiri de către Biroul premierului. Totuşi, avertismentul citat mai jos, cuprinzând ameninţări voalate, a fost dezvăluit de Yediot Aharonot.

 

„Programul nuclear al Iranului va fi întâmpinat în continuare de braţul lung al Mossadului, în deplinătatea puterii sale. Cunoaştem destul de bine componentele acestui program, după cum suntem familiarizaţi şi cu oficialii implicaţi în el şi, de asemenea, cu cei care îi comandă”, a notat Barnea.

 

„Iranul acţionează chiar în acest moment pentru a-şi împlini viziunea nucleară sub auspicii internaţionale. Folosindu-se de acordul nuclear şi în lipsa lui, cu ajutorul unor minciuni şi disimulări, Iranul a avansat mai mult ca niciodată spre producerea unei arme de distrugere în masă”, a transmis şeful Mossad.

 

El a adăugat că agenţia de spionaj va efectua o combinaţie de operaţiuni şi va folosi tehnologii avansate pentru a descuraja Iranul.

 

„Nu vom acţiona în baza ideii că majoritatea (de naţiuni) conduce, de vreme ce nu acea majoritate este cea care va rămâne să plătească preţul evaluării greşite a ameninţării”, a spus Barnea citat de Yediot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul