20 mai 2:48 PM

Abonare la google news

Nou-promovata Rapid i-a găsit înlocuitor lui Mihai Iosif! Antrenor de Liga I la formația alb-vișinie: „S-au înțeles!”

Nou-promovata Rapid i-a găsit înlocuitor lui Mihai Iosif! Antrenor de Liga I la formația alb-vișinie. Cel puțin așa „sună” ultimele informații dinspre Giulești. Rapid a reușit să revină în primul eșalon după 6 ani de chin. Bucuria a fost imensă, inclusiv pentru Mihai Iosif, tehnicianul care a condus formația spre această performanță. Dar bucuria s-ar putea să se transforme, pentru Iosif, în mâhnire.

Nou-promovata Rapid i-a găsit înlocuitor lui Mihai Iosif!

Luni seară, antrenorul giuleștenilor era cel mai fericit om. Acum, are o problemă. Nou-promovata Rapid i-a găsit înlocuitor lui Mihai Iosif! Bucurie mare în Podul Grant după mult-visata revenire în Liga 1. Luni, după ce Mioveni nu a reușit decât un egal în fața celor de la ASU Poli Timișoara, Rapidul a devenit matematic echipă de Liga 1. Iar unul dintre cei mai fericiți oameni a fost antrenorul Mihai Iosif. Iosif, un etern secund al trupei giuleștenilor, devenise principal în martie, după demisia lui Nicolae Grigore. Acum, tehnicianul de 46 de ani se gândea că, în sfârșit, va fi antrenor de Liga 1.

De când am plecat din noroi, e cea mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1. Acum, jucătorii trebuie să joace de plăcere, iar pe suporteri ii iubesc. Sper într-un viitor frumos”, a declarat Mihai Iosif, conform digisport.ro.

Nou-promovata Rapid i-a găsit înlocuitor lui Mihai Iosif! Antrenor de Liga I la formația alb-vișinie: „S-au înțeles!”Nou-promovata Rapid i-a găsit înlocuitor lui Mihai Iosif, cel care se bucura că va antrena în primul eșalon fotbalistic

Antrenor de Liga I la formația alb-vișinie: „S-au înțeles!”

Dar, nu-i pentru cine se pregătește… În „buna” tradiție ce s-a instaurat de ceva vreme, echipele renunță la antrenorii cu care realizează o performanță și preferă să-i înlocuiască cu tehnicieni cu nume mai grele. Conform as.ro, Iosif va fi înlocuit pe banca tehnică de Bogdan Andone, fost jucător al Rapidului în perioada 1996-1999. Decizia ar fi fost luată de conducătorii clubului, imediat după promovare. Andone a antrenat ultima oră la Voluntari, de care s-a despărțit după ce echipa n-a reușit să scape de barajul pentru menținerea în Liga 1, terminând pe locul 13.

Se pare că Andone s-ar fi înțeles deja cu Victor Angelescu, patronul Rapidului. Secund îi va fi un alt fost mare jucător al giuleștenilor, Vasile Maftei. Interesant este că „intermediarul” numirii lui Andone ar fi chiar Marius Șumudică, cei doi fiind cumnați. De altfel, Andone și-a început carierea de antrenor, tot în Giulești, ca secund al lui Șumudică. În aceste zile, a explodat și știrea că Șumi va fi noul antrenor al FCSB. Asta, în ciuda trecutului său rapidist și declarațiilor anti-steliste/fcsb-iste. Nu se știe încă ce soartă va avea Mihai Iosif, cel care, luni seară, era „cel mai fericit antrenor” și spera într-un „viitor frumos”.

Citeste articolul pe PlaySport