Abonare la google news

Nominalizările la premiile Oscar 2021, anunțate printr-o ceremonie online. „Colectiv” intră în cursă la două categorii

  • Pe 15 martie sunt anunțate filmele care intră în cursă pentru premiile Oscar
  • Ceremonia prin care sunt anunțate nominalizările se desfășoară online pe canalul de YouTube al Acadamiei Americane de Film
  • Premiile vor fi desemnate pe 26 aprilie

UPDATE – Lungmetrajul „Colectiv” intră în cursă pentru premiile Oscar la două categorii: „Cel mai bun film străin” și „Cel mai bun documentar”.

„Este o veste bună. Nu mai ținem post nici la Oscaruri, nici la filme. E o premieră absolută. La una ne așteptam, dar chiar la amândouă, nu. E un an foarte bun cinematografic pentru noi, mai ales că și Ursul de Aur a venit tot la noi”, a spus Irina Margareta Nistor la Aleph News.

Citeste si:  O pizza cu 254 sortimente de brânză a intrat în Cartea Recordurilor

„E tulburător, vorbește despre politcă, spitale, presă, mai puțin despre drama de la Colectiv. E făcut cu multă răbdare, cu multă atenție. Are șanse foarte mari, cel puțin la «Cel mai bun domcumetar»”, a adăugat criticul de film.

Știre inițială

Nominalizările la premiile Academiei Americane de Film sunt anunțate astăzi printr-o ceremonie online, transmisă pe YouTube. Actrița Priyanka Chopra și soțul ei, cântărețul Nick Jonas sunt cei care fac anunțul.

Citeste si:  Cum arată din satelit locația unde se filmează Survivor România 2021. Imagini spectaculoase cu aranjarea jocurilor

România ar putea marca o premieră la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar și să intre în competiție cu filmul „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Lungmetrajul se află pe lista scurtă la două categorii: „Cel mai bun film străin” și „Cel mai bun documentar”.

Filmele înscrise se întrec pentru premiile de la 23 de categorii. Primele pelicule care vor fi anunțate sunt cele nominalizate la categoriile „Cel mai bun actor/Cea mai bună actriță în rol secundar”, „Cel mai bun scenariu” și „Cel mai bun film de animație”.

Citeste si:  Anna Lesko are o rețetă specială pentru cozonaci. Care este secretul artistei

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 12 total views