sâmbătă 3 iulie 7:06 PM

Abonare la google news

Noile schimbări TikTok pentru limita unui video urcat pe platformă. Ce spune Mimi, vlogger, despre ele


  • TikTok a ridicat limitările clipurilor de la 1 minut la 3 minute.
  • Utilizatorii pot să urce clipuri de până la 3 minute.
  • Mimi, vlogger: „Cred că utilizatorul care petrece mult timp pe TikTok nu este interesat neapărat de calitate, ci de content în sine”.

TikTok este mai prietenos. Îți permite să încarci clipuri de până la 3 minute. Până acum aveai voie să posteză 1 minut de imagini.


Vestea îi încântă pe vloggeri. Dar parcă 3 minute li se pare prea mult. Pe Mimi o cunoști deja, este creator de conținut și influencer. Ea preferă clipurile scurte, care să nu depășească un minut.

„Nu obișnuiesc să fac content prea lung pe aceasta platforma. Video-urile mele au maxim 15 secunde de obicei. Și atunci când trec de 15 secunde, cu siguranță se opresc într-un minut”, a spus Mimi pentru Aleph News.

Mimi consideră că noile setări ale TiKTok nu vor afecta în nicun fel calitatea conținutului video. Cine stă pe TikTok, vrea doar să se distreze.

„Cred că utilizatorul care petrece mult timp pe TikTok nu este interesat neapărat de calitate, ci de content în sine. Și cu cât e mai unprofessional și mai funny, cu atât mai bine pentru oamenii care se uită pe TikTok”, a mai spus Mimi, vlogger.

În prezent, aplicația TikTok are peste 1 miliard de utilizatori la nivel global. Cei mai mulți dintre ei sunt tineri, cu vârste cuprinse între 15- 25 de ani.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!

Alephnews.ro