Noi reguli pentru şoferii de taxi. Ce nu mai au voie să facă

Noi reguli pentru şoferii de taxi din Constanţa. După doi ani de discuţii, reprezentanţii taximetriştilor şi autorităţile locale au reuşit să ajungă la un acord  privind regulamentul de funcţionare.

Noi reguli pentru şoferii de taxi din Constanţa. Nu mai au voie cu pantaloni scurţi şi şlapi

Citeşte şi cum sunt furaţi turiştii străini de taximetriştii din Bucureşti. Cât costă o cursă de 3 kilometri

Citeste si:  VIDEO. Gestul emoţionant făcut de Navalnîi soţiei sale în sala de judecată: i-a desenat o inimă pe geam și i-a spus să nu fie tristă

Potrivit noului regulament de funcţionare, şoferii de taxi nu mai au voie în maiouri, pantaloni scurți și șlapi, trebuie să își mentina mașinile curate si sa asculte muzică comercială, iar Primăria îi scuteşte de obligativitatea unui certificat fiscal, potrivit Antena3. 

Reamintim că autorităţile le impuneau la început taximetriştilor să poarte pantalon negru şi cămaşă albastră, iar taximetriştii s-au împotrivit acestei reguli şi au spus că vara le-ar fi foarte greu să îmbrace o astfel de ţinută.

Citeste si:  Șoferii care provoacă accidente soldate cu vătămări corporale sau decese ar putea plăti cu 40% mai mult pentru RCA

În cele din urmă, autorităţile s-au rezumat să le spună că e nevoie de o ţinută decentă.

Citeşte şi Risc mare de contaminare cu coronavirus pentru taximetrişti. Ce se întâmplă cu maşinile de la Otopeni

O altă veste proastă pentru taximetrişti este că numărul maşinilor va trebui să scadă la Constanţa, de la 1700 câte sunt în prezent, până la 1200.

Citeste si:  Haos la granița Marii Britanii cu UE. Șoferii de TIR s-au încăierat cu polițiștii britanici după ce au stat ore în șir în cozi

Toate aceste reguli vor fi supuse dezbaterii publice, iar autorităţile locale doresc să le implementeze înaine de începerea sezonului estival.

Citeşte şi cum sunt furaţi turiştii străini de taximetriştii din Bucureşti. Cât costă o cursă de 3 kilometri

Sursa: RomaniaTV

 2 total views