sâmbătă 11 septembrie 1:17 PM

Abonare la google news

Noi probleme pentru Neluțu Varga!

Avalanșă de probleme pentru Neluțu Varga! După ce Prosport.ro a făcut publică, joi, înregistrarea din avion cu finanțatorul clujenilor în timp ce-și jignea colaboratorii din club, o altă problemă îi dă acestuia mari bătăi de cap omului de afaceri.


Este vorba de achitarea celor 300.000 de euro către Marius Șumudică și staff-ul său, după ce i-a fost reziliat contractul tehnicianului. Termenul limită al tranzacție este miercuri, 16 septembrie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, conform GSP, suma va crește la 400.000 de euro.

Apoi, termenul de virament va fi prelungit pentru următoarele două luni. Dacă nici atunci nu vor fi trimiși banii, sunt șanse reale ca cele două părți să ajungă în instanță, iar de acolo sancțiunile pot fi mai drastice.


CFR Cluj, împrumut de 2 milioane de euro

Conform aceleiași surse, CFR Cluj a solicitat, recent, un împrumut de două milioane de euro pentru a-și achitat datoriile curente, cele care nu mai permit amânare. Printre acestea, datoria către Marius Șumudică, dar și salariile pe lunile iunie, iulie și august.

O primă condiție impusă de Dan Petrescu pentru a prelua echipa a fost ca jucătorii să aibă salariile la zi. Pentru moment, acest lucru nu se întâmplă, însă sunt șanse reale ca totul să rezolve odată cu aprobarea împrumutului de 2 milioane de euro.

Numai pentru calificarea în grupele Conference League, CFR Cluj va încasa trei milioane de euro. Dacă va aduna și puncte sau calificări în fazele superioare, suma va crește considerabil.

Neluțu Varga, înregistrare șocantă, realizată în avionul echipei CFR Cluj

Așa cu Prosport.ro vă anunța, joi, Neluțu Varga a fost înregistrat în timp ce își înjura colaboratorii. În special pe reprezentanții EnergoBit, care dețin 7% din acțiunile clubului. Aceasta a fost realizată la întoarcerea din Bosnia, de la Banja Luka.

Prosport.ro vă prezintă mai jos și stenogramele înregistrării uluitoare ce îl are în prim plan pe patronul Neluțu Varga.

Nelu Varga: N-au pus un zero unu cenți în viața lui la clubul ăsta. Mă auzi, Camora? Da sau nu? Vreau să aud vocea ta! Căpitan, mă auzi?

Mario Camora: Da!

Nelu Varga: Ok! În viața voastră să nu vă mai uitați după lă***ii de la EnergoBit! Sunt niște pi**e ordinare! Niște homosapiens! Mă auziți? Deocamdată în viața lor s-au lăudat numai și cu rezultatele noastre. Ale mele, ale conducerii și ale voastre! Ei trebuia să vă dea șampanie au numărat câți sunteți la masă. Mă auziți sau nu?

Neidentificat: Daaa!

Nelu Varga: Aș vrea să auziți asta!

Neidentificat: Da, da, da!

Nelu Varga: E prima dată când vă spun asta și as vrea nu cumva să băgați în seamă pe pi**a asta ordinară! Ok?

Neidentificat: Da, da!

Nelu Varga: N-aud vocea!

Neidentificat: Da, arunc-o din avion!

Nelu Varga: Ok! Vă iubesc! Vă doresc mult succes și aș vrea la orice interviu al clubului, al echipei, al căpitanului, al jucătorilor, al conducerii, să știți să faceți diferența între cei care vă iubesc și ajută și cei care sug p**a și se f*t în c*r!

Mai mulți: Iuhuuuuu! (aplauze)

Nelu Varga: Ok? I love you!

Prosport.ro


Stirile.eu