marți 19 octombrie 5:24 PM

Abonare la google news

Noi probleme la Dinamo! Mircea Rednic vrea să scape de doi fotbaliști, însă are dificultăți în acest demers

Noi probleme la Dinamo. Antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic, a decis după meciul cu Gaz Metan Mediaș, pierdut cu 1-2, că trebuie să elibereze câteva locuri în echipă. Primul vizat a fost fundașul dreapta venit în această vară, Constantin Nica.


Conform GSP, Constantin Nica refuză să-și rezilieze contractul cu Dinamo, chiar dacă Mircea Rednic nu pare dispus să se bazeze pe acesta. Până acum, Nica nu a fost apt pentru niciun meci oficial și este considerat un fotbalist care nu-și justifică salariul.

În aceeași situație se mai află și atacantul Cătălin Țîră (27 de ani), cu diferența că aceasta a bifat 114 minute pentru Dinamo, în acest sezon: în două partide din Liga 1 și una din Cupa României.


Constantin Nica refuză rezilierea înțelegerii cu Dinamo!

Marți dimineață, Dinamo l-a prezentat pe pagina de Facebook pe atacantul slovac Tomas Vestenicky (25 de ani), al doilea transfer parafat de „Puriu” de la venire, după Michel Espinosa. Se pare că Rednic mai dorește și un atacant olandez, Paul Gladon.

„E clar că e o perioadă mai grea. Mai avem de muncă. Ne trebuie mai multă concurență. Prea mult venim în spate și ajungem cu prea puțini jucători în careu. Sorescu nu se regăsește, sunt jucători aflați în lipsă de formă. Pinto a făcut un meci bun, Crețu și el, în limitele lui”, a mai afirmat antrenorul lui Dinamo, după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș.

După înfrângerea cu Gaz Metan, 2-1, Mircea Rednic a pus tunurile pe câțiva jucători de ai săi, iar Deian Sorescu a fost printre aceștia. Extrema dinamovistă a fost schimbată încă de la pauză.

Deian Sorescu nu a acceptat deloc înlocuirea sa, iar Prosport.ro a aflat că după finalul partidei de la Mediaș acesta s-a certat extrem de dur cu Mircea Rednic.

Extrem de deranjat de reacția elevului său, „Puriul” nu a mai rezistat, iar martori oculari ne-au povestit că acesta a sărit la jucătorul său și chiar i-a pus mâna în barbă.

Prosport.ro


Stirile.eu