luni 24 mai 10:06 AM

Abonare la google news

Noi finanțatori la Dinamo? „Dacă Cortacero vinde, cumpăr eu”


Dinamo a trecut printr-un sezon de coșmar. Cu grave probleme financiare, cu „investitori” care au „livrat” promisiuni, cu amenințarea retrogradării și a falimentului, „câinilor” le-a trecut glonțul pe la ureche. Fanii din DDB s-au zbătut enorm pentru a o ține pe Dinamo în viață. Dar cum ar fi dacă ar apărea noi finanțatori la Dinamo?


Noi finanțatori la Dinamo? „Dacă Cortacero vinde, cumpăr eu și cu alți doi-trei colegi”

În opinia oamenilor de fotbal, o primă soluție pentru redresarea lui Dinamo ar fi îndepărtarea totală a lui Pablo Cortacero. Investitorului spaniol i se impută faptul că alb-roșii au ajuns în această situație dezastruoasă, iar soluția ieșirii din criză ar fi ca acesta să-și vândă acțiunile și să plece. Cumpărători s-ar găsi. E chiar un fost jucător al „câinilor”, înscris și el în programul socios DDB. Ionuț Lupescu este și el revoltat pe modul în care spaniolii au ales să gestioneze clubul.

Nu este posibil ca cineva care are 72% să plăteasca 500.000 de euro, iar DDB-ul, care am dat aproape 2 milioane să avem 20%. Nu este normal!”, spune fostul internațional.

Ionuț Lupescu afirmă că ar fi dispus să cumpere acțiuni de la Cortacero, dacă spaniolul se decide să vândă. Cumpărători s-ar găsi, dar nu asta e problema. Fostul jucător al lui Dinamo și al echipei naționale atrage atenția asupra pericolului care îi paște pe „câini”.

Toată lumea vrea să scăpăm de Cortacero. Dacă omul vinde, suntem destui care putem să cumpărăm acțiunile. Dacă e, cumpăr eu cu alți doi-trei colegi de ai mei. Cu siguranță găsim, nu asta e problema. Problema este că nu putem fi investitori, una este sa fii proprietar și investitor. Dacă acest om ar vinde acțiunile, atunci am fi oameni care au jucat la Dinamo să fie proprietari împreună cu DDB-ul”, a spus Ionuț Lupescu, pentru sport.ro.

Ionut Lupescu este dispus sa cumpere actiuni de la Pablo CortaceroIonut Lupescu este dispus sa cumpere actiuni de la Pablo Cortacero

Culmea ironiei la Dinamo: Rufo Collado, păcălit de Pablo Cortacero!

Ca și cum nu era de ajuns că i-a tot păcălit pe fotbaliști că le intră banii în conturi, Pablo Cortacero se pare că face același lucru și cu oamenii din conducere. Cel poreclit „Proxima semana”, după ce le tot promitea că „săptămâna viitoare vin banii”, îl păcălește acum și pe Rufo Collado. Și nu doar fostul director sportiv al lui Dinamo are parte de acest tratament din partea lui Cortacero. Și consilierul Jose Buena „și-a luat țeapă” din partea investitorului. Scos din Consiliul de Administrație de fanii-acționari din programul Doar Dinamo București, Pablo Cortacero nu se împacă deloc cu situația.

Vrea să redevină președinte al CA și pentru asta se judecă cu fanii. Dar nu își face apariția, ci doar „mesagerii” Rufo Collado și Jose Buena. Ei au venit în București, anunțând intențiile spaniolilor de a conduce din nou clubul. Crezând în vorbele lui Cortacero, Rufo Collado i-a anunțat cu surle și trâmbițe întoarcerea acestuia în Capitală. Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. L-a crezut pe Cortacero când i-a spus să meargă la București și că va trimite banii pentru preluarea clubului. Aceleași „povești nemuritoare”. Rufo Collado e foc și pară și vrea să-i ceară explicații conaționalului său.

Între timp, Pablo Cortacero se judecă cu fanii lui Dinamo, dar fără succes. Spaniolul a pierdut și cel de-al doilea proces pe care l-a intentat celor de la „Doar Dinamo București”.

Playsport.ro