miercuri 27 octombrie 1:22 PM

Abonare la google news

Noi detalii ies la iveală în divorțul anului! Actrița din ”Berverly Hills 90210” a recunoscut că nu mai doarme cu soțul ei

Tori Spelling se simte prizonieră în căsnicia ei cu Dean McDermott și își dorește să pună capăt relației. Celebrul cuplu se luptă de ani buni pentru a menține relația pe linia de plutire, însă lucrurile par să fi scăpat de sub control.


Tori Spelling și Dean McDermott sunt pe punctul de a pune capăt unui maiaj de 15 ani. Actrița din serialul ”Beverly Hills 90210” se simte prizonieră într-o căsnicie și se declară nefericită alături de soțul ei. Tori Spelling și Dean McDermott au împreună 5 copii. Iată cum se împarte averea în celebrul cuplu.

Tori Spelling și Dean McDermott, divorț cu ”scântei”

(VEZI ȘI:ACTRITA TORI SPELLING, INTERNATA DE URGENTA DIN CAUZA SUSPICIUNILOR DE EBOLA! A FOST PUSA IN CARANTINA)


Invitată în cadrul unei emisiuni, Tori Spelling a refuzat să dea prea multe detalii despre despărțirea de soțul ei. În urma unei discuții aprinse în cuplu, Dean McDermott a ”fugit” de acasă timp de 2 zile, moment potrivit pentru a pune la cale o posibilă răzbunare. La întoarcerea acasă, actorul i-a spus lui Tori Spelling că o va da în judecată pentru pensie alimentară și pentru custodia celor 5 copii.

Surse apropiate cuplului susțin că  celebra actriță din ”Beverly Hills 90210” este ”neagră” de supărare și a ținut să-i reamintească încă soțului ei despre  contractul prenupțial pe care l-au semnat  în urmă cu 15 ani, contract ce îi va proteja bunurile dobândite de-a lungul căsniciei.

(VEZI ȘI:„VREA SA FACEM SEX IN FIECARE ZI! NU MAI POT!” CE ACTRITA CELEBRA ESTE DISPERATA DE „CERINTELE” SOTULUI EI!)

O persoană apropiată cuplului a mărturisit faptul că Tori și Dean McDermott au probleme financiare. Banii au fost tot timpul un motiv de ceartă în cuplul lor.

Pe măsura celebrității, așa sunt și problemele. Faimosul cuplu se confruntă cu probleme de mulți ani. Tori Spelling a declarat în urmă cu 5 luni faptul că dorme alături de copii,  semn că cei doi soți nu mai împart același pat. Ca să lămurească lucrurile celebra actriță a menționat că această schimbare nu a venit întâmplător:

”Dean McDermott este plecat din țară pentru o perioadă de 6 luni, este la filmări și așa au ajuns să stea toți cu mine în pat. Urmează să se întoarcă în camerele lor”, s-a justificat Tori Spelling într-un podcast

Sursa foto: Arhiva CANCAN

Cancan.ro


Stirile.eu