Abonare la google news

Noi detalii ies la iveală din ancheta de la Matei Balș. Asistenta șefă „În saloane era frig”

 

Ancheta de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș scoate la iveală noi detalii. Asistenta șefă a secției în care s-a produs incendiul de la Matei Balș a recunoscut că în saloane era frig. 

 ”Era frig în saloane” este declarația făcută de asistenta șefă care răspundea de secția în care s-a produs incendiul de la  ”Matei Balș”. Tot potrivit declarațiilor acesteia, nu ar fi fost nicio aerotermă în încăperea unde a izbucnit incendiul. Mai mult, avocatul femeii exclude varianta ca incendiul să se fi produs din cauza instalației electrice.

Sâmbătă, șase persoane, cadre medicale, personal administrativ, dar și rude ale victimelor au fost audiate la Poliție. Aceștia verifică serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanță a instalației electrice şi pe cele de pază ale spitalului, iar la Institutul de Medicină Legală sunt în curs necropsiile victimelor.

Identitatea persoanelor care și-au pierdut viața în tragedia de la Matei Balș va fi stabilită inclusiv prin compararea probelor ADN. De asemenea, anchetatorii au cerut o autopsiei medico-legală și în cazul pacientului care a murit astăzi, la o zi după transferul din ”Matei Balș”, potrivit stiripesurse.ro

CITEȘTE ȘI A FOST IDENTIFICATĂ PRIMA PERSOANĂ CARE A MURIT ÎN URMA INFERNULUI IZBUCNIT LA “MATEI BALȘ”. FAMILIILE CELOR DECEDAȚI, CHEMATE LA INML

Sursa: Cancan