Abonare la google news

Noi condiții de călătorie în Grecia: Turiștii pot intra în țară pe baza rezultatului unui test rapid

Mai multe persoane sunt bănuite de eliberarea şi folosirea de teste Covid-19 falsificate. Polițiștii fac percheziții Profimedia

  • Se mențin vechile criterii de acces în țară
  • Autoritățile elene acceptă acum turiști și în baza rezultatului unui test rapid
  • Această măsură este valabilă pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani împliniți

Grecia a actualizat condițiile de acces în țară. Se mențin toate măsurile de prevenție și de izolare socială aflate în vigoare până la data de 03.07.2021, noi măsuri urmând a fi anunțate în funcție de evoluțiile situației epidemiologice.

Pentru cursele aeriene interne măsurile se prelungesc până la data de 05.07.2021.

În intervalul 26.06–03.07.2021, intrarea pe teritoriul Republicii Elene este permisă în continuare, tuturor persoanelor care prezintă rezultatul unui test rapid, efectuat în statul de proveniență ori în cel de tranzit, nu mai vechi de 48 de ore de la data prelevării.

Această măsură este valabilă pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani împliniți. Rezultatul acestui test NU poate fi substituit cu cel al testului rapid care se efectuează aleatoriu după intrarea în Grecia, măsura fiind valabilă în continuare

Persoane vaccinate pot intra, în continuare, în țară. Noutatea noilor reglementări vizează faptul că statul elen acceptă acum și testele rapide.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!

Citeste articolul pe AlephNews