Abonare la google news

Nicușor Dan: Nu susțin voucherele pentru ochelari, pentru dinți, biciclete

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat, luni, că nu susține continuarea din bugetul Capitalei a programelor de acordare a voucherelor pentru ochelari, dinți, vacanțe sau biciclete.

Luni, Nicușor Dan a spus că decizia este la Consiliul General, dar el personal nu susține multe dintre aceste programe.

Primarul Capitalei: „Susține crearea de piste pentru biciclete”

„Decizia este la Consiliul General. Vouchere pentru ochelari nu susţin, vouchere pentru dinţi nu susţin, vacanţe, nu susţin, Materna susţin.

Programul pentru biciclete e un program oprit în acest moment, susţin crearea de piste pentru biciclete şi susţin un tranport alternativ cât mai dezvoltat şi chiar în PNRR există un proiect pentru piste de biciclete, dar să dai oamenilor bani pentru biciclete când ei nu au ce să facă cu ele e absurd”, a spus primarul general, potrivit Mediafax.

Citeste si:  Carantină TOTALĂ în Franţa: Școlile vor fi închise, iar circulația pe timpul nopții va fi interzisă! Anunţul făcut de Macron

În privința stimulentelor pentru persoanele cu handicap, Nicușor Dan crede că acestea ar trebui acordate de către primăriile de sector.

Nicușor Dan: „100 milioane pentru stimulente”

„Eu susţin într-o oarecare măsură aceste stimulente cu menţiunea că este o zonă care, aşa cum este structura administraţiei, ar trebui să revină mai degrabă sectoarelor, decât Primăriei Municipiului Bucureşti, deci este o decizie pe care trebuie să o luăm împreună cu Consiliul General, pentru că ei votează bugetul, împreună cu sectoarele, şi împreună cu Guvernul, pentru că Guvernul propune Parlamentului alocarea financiară pentru Primăria Capitalei şi pentru cele de sector.

Citeste si:  Nicușor Dan, alături de primarul Sectorului 4, la inaugurarea unei grădinițe reabilitate / Daniel Băluță: „Am încredere că împreună le vom arăta bucureștenilor o administrație eficientă, de calitate, cu rezultate concrete”

În propunerea de buget pe care am făcut-o sunt prevăzute 100 de milioane, care sunt datorii pe stimulente, adică banii necesari pentru a ajunge la zi cu aceste stimulente, şi sunt prevăzute stimulentele până la jumătatea anului 2021”, a mai declarat Nicuşor Dan.

Nicușor Dan, critic la adresa Gabrielei Firea: „Ar trebui să-i fie ruşine pentru ce a făcut cu oraşul”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, o critică pe Gabriela Firea pentru felul în care s-a ocupat de problemele Bucureștiului, acesta afirmând că în timpul administrației primăriței, locul spațiilor verzi a fost luat de construcții.

Citeste si:  Nicușor Dan vrea 7 miliarde de euro pentru București prin PNRR

Citeste articolul pe Gandul

 12 total views