2 iunie 1:55 PM

Abonare la google news

Nicușor Dan face angajări la Primăria Capitalei: am scos la concurs 10 posturi. Avem o mare problemă

Primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, anunţă că au fost scoase la concurs zece posturi de arhitecţi şi jurişti în cadrul Direcţiei Urbanism din Primăria Generală, dând asigurări că „va fi un concurs pe bune, în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze aici pentru binele cetăţenilor”. Dan a mai anunţat că, de joi, toţi angajaţii Primăriei vor intra în clădire pe bază de cartelă, „ca să vedem cine cât munceşte în această instituţie”.

”Avem o mare problemă cu Direcţia Urbanism din această instituţie. Anunţul pe care-l fac azi este că am scos la concurs 10 poziţii în această Direcţie. Zece poziţii de arhitecţi şi jurişti pentru ca lucrurile să intre în normalitate. E ceva ce am spus şi la începutul mandatului: încurajez oamenii din afara administraţiei publice să intre în administraţia publică atunci când se iveşte ocazia şi vă asigur că acest concurs pentru zece poziţii în Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei va fi un concurs pe bune, în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze aici pentru binele cetăţenilor”, a declarat Nicuşor Dan miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Începând de joi, angajaţii din primărie vor intra în instituţie pe bază de cartele.

„Introducem, de mâine, cartelele de acces în Primăria Capitalei. Orice angajat din această instituţie va avea o cartelă, va intra pe la una dintre intrările în clădire şi sistemul electronic ne va spune când a intrat şi când a ieşit, da, ca să vedem cine cât munceşte în această instituţie”, a mai afirmat primarul general.

Citeste articolul pe Stiripesurse