Abonare la google news

Nicu Covaci, după lupta cu COVID: „Virusul a fost făcut în laborator, ăștia trebuie puși la zid”

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, spune că a avut COVID, atunci când în România nu se prea știa de acest virus. Artistul a trecut printr-o răceală aprigă, anul trecut în ianuarie, când a venit în țară din Spania. Mai mult, cântărețul susține că „virusul a fost făcut în laborator”, omenirea confruntându-se cu un „război planetar bine gândit, mult mai ieftin”. „Cu bombe, cu tunuri, cu tancuri costă bani”, afirmă Covaci.

Nicu Covaci a ajuns inițial în Capitală și pentru că se simțea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, scrie adevărul.ro. Artistul povestește că a venit apoi în Timișoara. La acea vreme nu se făceau teste COVID, dar artistul susține că a avut simptomele bolii.

Citeste si:  Dennis Man, votat cel mai bun fotbalist român al anului 2020 în Ancheta ProSport! „Nu mă așteptăm, dar de mic îmi doream mult să fiu cel mai bun"

„Nu mă dau bătut așa ușor”

„Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus. Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat la . Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce. Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania. Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini”, a declarat Nicu Covaci.

Artistul a plecat pe semnătură de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, având febră mare, tuse puternică și o stare de rău. El s-a tratat singur în Spania cu medicație dar și cu terapii alternative.

Citeste si:  Primul român cu Covid-19 a luat virusul din nou: „Eu și virusul începem să ne împrietenim”

„În laborator s-a făcut virusul”

„Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul”, a afirmat Nicu Covaci.

Citeste articolul pe Gandul

 53 total views