Abonare la google news

Nicolo Napoli va conduce vineri primul antrenament la Poli Iași. De ce nu a vrut președintele Ciprian Paraschiv să semneze actele pentru ca italianul să nu stea în carantină

Antrenorul italian Nicolo Napoli va conduce primul antrenament la Politehnica Iași abia vineri dimineață. Marți, atunci când a ajuns la un acord cu oficialii din Copou, tehnicianul în vârstă de 59 de ani spera să ajungă miercuri seară la Iași, iar astăzi să fie pe teren alături de noii săi elevi, dar planurile i-au fost date peste cap. Napoli a întârziat cu o zi venirea în Copou din cauza formalităților și a legăturilor aeriene.

Citeste si:  Consiliul de administrație al CNAS va avea 9 membri, față de 7 în prezent

În plus, documentele de care Napoli are nevoie pentru a intra în România, fără să fie nevoit să stea în carantină, au fost trimise târziu de la club. Potrivit conducerii Comitetului Director (CD), președintele Ciprian Paraschiv a refuzat să le semneze, semnătura fiind pusă în cele din urmă de către Leonid Antohi, șeful CD.

Nicolo Napoli va conduce vineri primul antrenament la Poli Iași. Ciprian Paraschiv nu a semnat actele pentru ca italianul să nu stea în carantină

Înainte de a decola spre România, Napoli a fost nevoit să efectueze testul Covid-19, iar după ce a primit rezultatul așteptat, cel negativ, tehnicianul a plecat de la Cagliari cu destinația Iași, urmând să aterizeze în Moldova în cursul nopții.

Citeste si:  Cluj: Programare exclusiv online pentru CAZIERUL JUDICIAR

Interesant este faptul că președintele Paraschiv l-a vrut ca antrenor în locul lui Andrei Cristea pe Costel Enache, cel care a demisionat de la „U” Cluj, acesta din urmă dându-și chiar acordul la un moment dat să vină în Copou.

Pe de altă parte, membrii Comitetului Director, susținuți de către primarul Mihai Chirica, l-au contactat pe Nicolo Napoli și au ajuns la un acord cu italianul, care va semna vineri contractul cu clubul ieșean.

Citeste si:  Președintele AUR, George Simion, se dezice și condamnă amenințările cu moartea primite de Maia Morgenstern: Atac degradant, antisemit

Citeste articolul pe ProSport

 44 total views