Abonare la google news

Nicolo Napoli, prezentat oficial la Poli Iași. „Situația e grea, dar mai sunt multe meciuri și se poate recupera”. Mesaj special pentru suporteri

Antrenorul italian Nicolo Napoli a fost prezentat oficial la Politehnica Iași, în această dimineață. Înainte de a conduce primul antrenament cu noii săi elevi, tehnicianul a susținut o scurtă conferință de presă în care a vorbit despre provocarea de a salva gruparea din Copou de la retrogradare.

„Situația e grea, dar mai sunt multe meciuri și se poate recupera. Am încredere în fotbaliști, ei nu vor să retrogradeze în liga a doua, vor să rămână în prima ligă. Eu, staff-ul, jucătorii, Primăria, președintele, suporterii, cu toții vom lupta pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli.

Nicolo Napoli a fost prezentat la Poli Iași! Ce planuri are pentru salvarea de la retrogradare și mesajul special pentru suporteri

Tehnicianul a explicat cine i-a propus să vină la Iași. „M-a sunat domnul Ambrosie prima dată, apoi directorul Antohi, apoi am vorbit cu domnul primar. Am acceptat oferta pe care mi-au făcut-o. Am fost surprins, dar a fost un gest frumos din partea primarului, după ce prima dată când am fost aici domnul Prunea m-a dat afară. Acum mi-a spus că vrea să mă întorc și astfel să repare greșeala pe care a făcut-o domnul Prunea. Am venit cu inima deschisă, încercăm să salvăm echipa. Nu m-am gândit încă la componența staff-ului, pentru că abia am venit, voi anunța asta în două zile”.

Nicolo Napoli semnează contractul cu Poli Iași. Sursa foto: ProSport

Citeste si:  Raed Arafat: "Așa arată situația reală din interiorul sistemului medical"

Napoli a mai spus că va încerca să le ridice moralul jucătorilor, în care are încredere. „Sunt mulți jucători noi, cu o parte am mai lucrat. Sunt fotbaliști buni individual, dar nu au jucat multe meciuri împreună. Să vedem cum recuperăm jucătorii accidentați, iar cei care merg la Cluj să dea sută la sută pentru a câștiga meciul. Băieții sunt puțin căzuți moral, vom încerca să le ridicăm moralul și vom merge la CFR să facem un meci bun”, a mai spus Napoli.

Citeste si:  23% din pensionarii din România trăiesc de pe o zi pe alta. Situația din alte țări europene

Acesta le-a transmis suporterilor să fie alături de echipă: „Mereu un antrenor își dorește să reușească în meseria lui. Eu sper să salvez echipa, iar suporterii să fie mereu aproape de jucători, de echipă, cu toții ne dorim să salvăm echipa”.

Întrebat de conflictele cu unii jucători cu care a mai lucrat la Iași, Napoli a replicat că „în orice societate există conflicte, sunt oameni maturi, am mai avut divergențe. Acum vom lupta cu toții pentru a salva echipa de la retrogradare”.

Napoli a vorbit și despre meciul de duminică, cu campioana CFR Cluj: „Este un meci foare greu cu CFR-ul, echipă care luptă pentru câștigarea campionatului, dar noi vom încerca să recuperăm jucătorii, să facem o partidă foarte bună. Știm că CFR-ul este foarte bună, are jucători foarte buni la fazele fixe, dar noi mergem acolo să facem un meci bun”.

Citeste si:  Victor Șocaciu, internat în stare gravă la spital cu Covid-19. Artistul nu poate respira fără ajutor și are plămânii grav afectați

Citeste articolul pe ProSport

 44 total views