Abonare la google news

Nicolo Napoli: „Nu înțeleg de ce sunt eu vinovat! Am venit cu inima deschisă când echipa obținuse 14 puncte după 10 luni și am făcut 10 puncte într-o lună și jumătate”

Înainte de plecarea echipei spre Giurgiu, pentru meciul cu Astra, de duminică, din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Ligii I, antrenorul Politehnicii Iași, Nicolo Napoli, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre importanța întâlnirii cu Astra, dar și despre atmosfera din vestiar.

Tehnicianul spune că a venit la Poli Iași cu inima deschisă, după ce a fost chemat de conducere să salveze echipa și nu înțelege de ce este scos vinovat pentru situația în care se află echipa, din moment ce a obținut 10 puncte într-o lună și jumătate.

„Nu înțeleg de ce sunt eu de vină”

„Eu am ajuns aici cu inima deschisă. Am fost întrebat dacă vreau să vin aici să ajut echipa, pentru că era ultima în clasament, cu 14 puncte după 10 luni. Am venit pentru că am mai fost în urmă cu mai mulți ani și am făcut o treabă bună. Și acum nu e bine ce se întâmplă aici. Am făcut 10 puncte într-o lună și jumătate și am în continuare încredere că echipa se poate salva. Sunt speranțe de salvare a echipei de la retrogradare. Dar nu avem liniște.

Fotbaliștii vorbesc în vestiar, e normal. Am venit cu inima deschisă aici, m-au sunat, m-au chemat, am venit aici, dar nu văd că multă lume se apropie de echipă. Și nu văd de ce sunt eu de vină acum! Pentru că am făcut 10 puncte într-o lună și jumătate. Asta e diferența”, a declarat Nicolo Napoli, care este încrezător în șansele echipei ieșene de a ajunge pe un loc de baraj la final de sezon: „Din moment ce matematic avem șanse, se poate. Încercăm, luptăm cu toți băieții din vestiar să facem puncte. Vedem ce se întâmplă în cele două meciuri decisive, cu Astra și cu Dinamo acasă. Încercăm să adunăm cât mai multe puncte”.

Răzvan Popa are COVID-19!

Tehnicianul nu va conta în acest meci pe stoperul Răzvan Popa, infectat cu COVID-19 și pe mijlocașul central Gaitan, accidentat, iar Zajmovic a fost lăsat acasă întrucât, spune Napoli, ”nu este mental concentrat la meci”.

„Ne așteaptă un meci foarte greu la Giurgiu, dar încercăm să facem puncte, pentru că avem mare nevoie de puncte. E greu să joci din trei în trei zile, dar toată lumea joacă la fel. Noi trebuie să facem un meci bun și să câștigăm puncte”, a mai spus italianul, care le-a transmis românilor un mesaj de sărbători: ”Le doresc Paște fericit românilor, iar ieșenii să fie aproape de echipă.

„Toate meciurile sunt foarte grele pentru noi, în situația în care suntem. Sunt ca o finală. Trecem printr-o perioadă foarte grea, dar jucăm pentru suporteri, pentru oraș, pentru familiile noastre, pentru orgoliu. Nu ne gândim încă la meciurile cu Dinamo și Hermannstadt, le luăm pas cu pas. Ne gândim la meciul cu Astra, unde ne dorim să facem un meci bun și să luăm puncte” – Passaglia

Citeste articolul pe ProSport