Nicolae Robu, mesaj pentru Dominic Fritz: „Nu puteţi fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i sunteţi cetăţean”

Fostul edil al Timișoarei, Nicolae Robu, îl critică din nou pe edilul în funcție, Dominic Fritz. Robu afirmă că actualul primar și-ar fi delegat semnăturile „crezând că va scăpa de DNA” și în acest fel a rămas singurul „primar fără portofoliu” din România.

Atac dur lansat de Nicolae Robu

„Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pentru că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, `cazul Fritz` va fi cel mai `gras` caz al DNA de mulți ani încoace!”,a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Citeste si:  Incendiu uriaș în această dimineață la Matei Balș. Peste 80 de pacienți infectați cu Covid-19 au fost evacuați

În același timp, Robu îl acuză pe Fritz că minte încă din prima zi de mandat și că „vrea să prăduiască” banii timișorenilor cu ajutorul ONG-urilor care l-au sprijinit, susținând că un contract în valoare de peste 1 milion de lei ar fi fost scos la licitație „total incorect” de directorul nou instalat.

„Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ, mințiți continuu din prima zi de mandat!

Ce vreți să faceți cu banii timișorenilor, domnule? Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ONG-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare!”, a mai spus Robu.

Citeste si:  Un român stabilit în Finlanda a fost desemnat cel mai de succes antreprenor străin din această țară!

„Ia prezentați dumneavoastră dovada că aveți domiciliul în Timișoara!”

Fostul edil i-a cerut din nou actualului să dovedească că are domiciliul în Timişoara, deoarece „nu poate fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i este cetăţean”.

„Ia prezentați dumneavoastră dovada că aveți domiciliul în Timișoara! E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! Pentru că nu puteți fi dumneavoastră mai presus de lege în țara asta, numai pentru că nu-i sunteți cetățean!

Citeste si:  IPS Teodosie: Bisericile din Constanța nu se vor închide

Așa cum dacă, de exemplu, dl Toma, Primarul Girocului, și-ar pierde de drept mandatul -atenție: unul corect obținut în cazul său!- în clipa în care n-ar avea domiciliul în Giroc, ci, de exemplu, la 100 m de Giroc, în Timișoara, tot așa și mandatul dv este pierdut de imediat de după jurământ, pt că aveți domiciliul în Germania!”, a conchis fostul edil al orașului de pe Bega.

Sursa: Gandul

 5 total views