vineri 26 noiembrie 10:06 AM

Abonare la google news

Nicolae Ciucă: un militar, chiar dacă trece în rezervă, rămâne pe viață militar/ VIDEO

Premierul Nicolae Ciucă a ținut să participe la ceremonia de preluare a mandatului de către noul ministru al Apărării, Vasile Dîncu. Ciucă a explicat că, începând de astăzi, se desparte de Armată, dar a menționat că un militar, chiar dacă este trecut în rezervă, va rămâne pe viață militar.


”Vine un moment în care trebuie să te desparți de ceva anume. Astăzi, mă despart de instituția care a fost a doua familie pentru mine. Nu numai eu, dar mulți dintre voi putem spune că am petrecut mai mult timp în interiorul acestei familii, decât în sânul celei de acasă.

Nu am să vorbesc despre ceea ce am făcut ci despre oamenii alături de care am făcut. Pe acești oameni am să-i respect toată viața mea.


Domnule ministru, vă pot spune că am avut mereu în vedere oamenii, pentru că tehnica poate fi achiziționată și menținută la nivel de operabilitate, dar asta nu se întâmplă de la sine, ci prin entuziasmul oamenilor.

Când vorbim despre militari, trebuie să privim de la elevul de 14 ani, care alege haina militară și până la cei care devin militari, la un moment dat trec în rezervă, dar rămân pe viață militari și vor răspunde oricând țara îi va chema.”, a spus Nicolae Ciucă.

 

Stiripesurse.ro


Stirile.eu