Abonare la google news

Nici boxul nu mai e ce-a fost! Floyd Mayweather nu l-a putut face KO pe Youtuberul Logan Paul: „A fost mai bun decât mă așteptam!” VIDEO

Meciul demonstrativ dintre Floyd Mayweather (44 de ani) și Logan Paul (26 de ani), disputat la Miami (SUA), a stârnit reacții negative în rândul fanilor boxului. 

Floyd Mayweather, fost campion mondial neînvins în carieră, nu l-a putut face KO pe Youtuberul Logan Paul în meciul demonstrativ disputat în noaptea de duminică spre luni! „Money” a revenit în ring după doi, în meciul precedent reușind să îl învingă prin KO pe kickboxer-ul japonez Tenshin Nasukawa.

Meciul dintre Mayweather și Paul a stârnit critici în rândul fanilor boxului, care sunt de părere că Floyd și-a protejat adversarul pe durata celor 8 runde! Toată lumea se aștepta ca Mayweather să își facă KO adversarul care a debutat în boxul profesionist în 2019, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Floyd Mayweather nu l-a putut face KO pe Youtuberul Logan Paul

Floyd Mayweather a câștigat 40 de milioane de dolari, dintre care 10 din drepturile TV pentru meciul cu Logan Paul, cel care a avut o bursă de 20 de milioane de dolari, potrivit Marca: „A fost mai bun decât mă așteptam. M-am distrat în ring”, a spus Floyd Mayweather la finalul unui meci în care a lăsat impresia că și-a menajat adversarul, pentru ca ambii să încaseze milioane de dolari. De partea cealaltă, Logan Paul a declarat: „A fost unul dintre cele mai mari momente din viața me!

La naiba, sunt fericit. O să mă duc acasă și o să mă gândesc: ‘M-a lăsat oare Floyd să supraviețuiesc?’ E unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, controlează meciurile pe care le dispută ca nimeni altul. A fost o onoare să fiu în ring cu el și să rezist. Sunt fericit că am scos-o la capăt. E bătrân, nu mai e la fel de rapid, dar e aproape imposibil să îl lovești”. Conferința de presă din turneul de promovare a luptei s-a transformat într-o bătaie generală, luna trecută, după ce Jake Paul, fratele lui Logan, i-a luat șapca lui Floyd Mayweather.

Citeste articolul pe ProSport