Abonare la google news

Nemții au decis: Alexandru Cicâldău

Nemții au decis: Alexandru Cicâldău – cel mai valoros fotbalist din Liga 1! Site-ul de specialitate Transfermarkt a stabilit cotele jucătorilor români după încheierea sezonului competițional.

Nemții au decis: Alexandru Cicâldău – cel mai valoros fotbalist din Liga 1! Vești bune și pentru jucătorii de la FCSB

Din Liga 1, cel mai valoros fotbalist este Alexandru Cicâldău. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani al Universității Craiova a cunoscut o creștere a cotei de transfer de 500.000 de euro, de la 6 milioane, la 6,5 milioane de euro.

Locul secund este împărțit de doi colegi de la FCSB, Florinel Coman și Florin Tănase – cu câte 5 milioane de euro. Coman a pierdut 500.000 de euro, în timp ce Florin Tănase a câștigat 1 milion de euro. Nu mai este nicio surpriză în faptul că „Tase” are o ofertă de 4,5 milioane de euro şi că poate pleca curând de la FCSB.

Veştile sunt foarte bune pentru tinerii fotbalişti ai celor de la FCSB: Darius Olaru a câştigat 1 milion de euro la cotă, iar de la 2,5 milioane, a ajuns la 3,5 milioane de euro. De asemenea, Olimpiu Moruţan a ajuns de la 2 milioane de euro, la 2,8 milioane de euro. O altă creştere substanţială a fost înregistrată de Octavian Popescu, puştiul pe care Gigi Becali speră să obţină multe milioane de euro: de la 700.000 de euro, la 1,2 milioane de euro.

Nemții au decis: Alexandru Cicâldău - cel mai valoros fotbalist din Liga 1! Vești bune și pentru jucătorii de la FCSBNemții au decis: Alexandru Cicâldău – cel mai valoros fotbalist din Liga 1! Vești bune și pentru jucătorii de la FCSB

Alte creşteri semnificative ale cotelor:

 • Andrei Burcă (CFR Cluj)             –  de la 2,5  – la 3,3 mil. E
 • Deian Sorescu (Dinamo)             –  de la 1  – la 1,4 mil. E
 • Alexandru Păun (CFR Cluj)        –  de la 1,5  – la 1,8 mil. E
 • Andrei Ciobanu (Viitorul)           –  de la 1,2  – la 1,5 mil E
 • Ronaldo Deaconu (Gaz Metan)  – de la 600.000  – la 900.000 E

Cea mai mare creştere a cotei în rândul fotbaliştilor români a înregistrat-o Răzvan Marin. Personajul negativ din amicalul contra Georgiei, unde a ratat o lovitură de la 11 metri. Cota lui Marin a crescut cu 3 milioane de euro, de la 12 la 15 milioane de euro! În acest moment, mijlocaşul lui Cagliari este cel mai scump fotbalist român!

Top 5 cei mai scumpi jucători români:

 1. Răzvan Marin – 15 mil. E
 2. Dennis Man – 10 mil. E
 3. Valentin Mihăilă – 8,5 mil. E
 4. Alexandru Mitriţă – 7 mil. E
 5. Alexandru Cicâldău – 6,5 mil. E

Doar Florinel Coman „a pierdut teren”

La capitolul pierderilor, din Liga 1 nu se evidenţiază decât Florinel Coman, cu cele 500.000 de euro: de la 5,5, la 5 milioane de euro. În rest, există pierderi în dreptul fotbaliştilor români care evoluează în Serie A.

 • Vlad Chiricheş: de la 5 – la 3,5 mil. E
 • Dennis Man: de la 11  – la 10 mil. E
 • Ionuţ Radu: de la 7 – la 6 mil. E
 • Ştefan Radu: de la 2,5  – la 2 mil. E

Citeste articolul pe PlaySport