Abonare la google news

Neil Lennon nu mai este managerul lui Celtic

Neil Lennon a demisionat din funcția de manager al lui Celtic Glasgow în urma parcursului dezamăgitor din acest sezon. Nord-irlandezul a renunțat după ce a eșuat în tentativa de a cuceri cel de-al 52-lea titlu din istoria lui Celtic și al zecelea consecutiv. În acest moment, gruparea „catolicilor” se află la 18 puncte în urma lui Glasgow Rangers, echipa antrenată de Steven Gerrard și unde joacă Ianis Hagi.

Lennon a revenit ca manager la Celtic în februarie 2019, când l-a înlocuit pe Brendan Rodgers, plecat la Leicester City. De atunci până în prezent, Neil Lennon a cucerit două titluri de campion, două Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii. În primul lui mandat, el câștigase 3 titluri și patru cupe ale Scoției. Demisia lui a venit după eșecul de duminică din campionat cu codașa Ross County.

„Am experimentat un sezon dificil din cauza atâtor factori și este frustrant și dezamăgitor că nu am mai putut să atingem aceleași înălțimi ca în trecut”, a declarat Neil Lennon după ce și-a anunțat retragerea din funcția de manager. În locul său, interimatul va fi asigurat de secundul John Kennedy.

Citeste articolul pe Cancan