Abonare la google news

Negocieri la sânge FCSB – Inter, pentru Moruțan! Cât au pus italienii pe masă și cât a cerut Becali. ”Cred că poate lua atât”

Negocieri la sânge FCSB – Inter! Discuțiile dintre cele două cluburi pentru mijlocașul Olimpiu Moruțan au fost mult mai concrete decât s-a speculat inițial. Italienii au lansat o primă ofertă.

Negocieri la sânge FCSB – Inter, pentru Moruțan! Cât au pus italienii pe masă și cât a cerut Becali. ”Cred că poate lua atât”

Jurnaliștii italieni de la „Gazzetta dello Sport” au anunțat că negocierile dintre Internazionale Milano și FCSB sunt mult mai avansate decât s-a crezut. Astfel, mutarea are foarte mari șanse să se realizeze curând. În vară, Moruțan poate îmbrăca tricoul noii campioane a Italiei. Inter are 11 puncte avans în fața lui AC Milan, după 30 de etape, și este aproape de primul titlu după 11 ani de așteptare.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit, la Pro X, că FCSB a refuzat o primă ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan.

Asta știu sigur. A refuzat 10 milioane, dar a cerut 20. Îi dădeau toți banii jos. Eu cred că a cerut 20 de milioane ca să primească 15. Nu va lua atât, dar 12-13 o să primească. Îl mai are și pe Giovanni Becali în spate”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X.

Olimpiu Moruțan este cotat de site-ul german de specialitate, Transfermarkt, la 2 milioane de euro. Cu toate acestea, marja sa de progres este una considerabilă, iar peste câțiva ani ar putea deveni unul dintre mijlocașii importanți ai Europei.

Negocieri la sânge FCSB - Inter, pentru Moruțan! Cât au pus italienii pe masă și cât a cerut Becali. ”Cred că poate lua atât”Negocieri la sânge FCSB – Inter, pentru Moruțan! Cât au pus italienii pe masă și cât a cerut Becali. ”Cred că poate lua atât”

Ce mijlocași pleacă de la Inter în vară

Conducerea celor de la Inter Milano se pregătește de restructurări serioase, mai ales la mijlocul terenului, pentru noul sezon. Unul în care va evolua din nou în grupele Ligii Campionilor.

Primul care va pleca este urugayanul Matias Vecino, cel care a fost măcinat de accidentări în ultima perioadă. De asemenea, Arturo Vidal și Roberto Gagliardini își doresc să părăsească pe Inter, pentru un club care are fi dispus să-i folosească mai mult.

O situație mai delicată este cea a lui Christian Eriksen. Danezul nu mai este la prima tinerețe (29 de ani), a costat o avere (27 de milioane de euro, în iarna lui 2020), are un salariu impresionant (7,5 milioane de euro pe sezon), însă randamentul său este mult sub ceea ce arăta la Ajax Amsterdam sau la Tottenham Hotspur. În acest sezon de Serie A, Eriksen are 19 partide … fără gol sau pasă de gol!

Inter a pus ochii și pe „noul Messi” !

În concluzie, Antonio Conte nu este mulțumit de Eriksen și nu ar avea nimic de obiectat dacă acesta ar pleca. Chiar ar fi încântat să deblocheze niște finanțe pentru a cumpăra alți jucători. În afară de Olimpiu Moruțan, Interul îl mai dorește și pe mijlocașul argentinian Thiago Almada, de la Velez Sarsfield, considerat „noul Messi” în Argentina.

De asemenea, croatul Marcel Brozovic își cere plecarea de la Inter de câteva sezoane. Este dorit foarte mult în Bundesliga și în Premier League și, în această vară, are promisiunea că va fi lăsat să plece.

Citeste articolul pe PlaySport