„Ne facem sejurul pe litoral!”. Poli Iași tratează cu umor întreruperea partidei cu FC Viitorul

Partida FC Viitorul – Poli Iași a fost întreruptă din cauza unei cețe foarte dense, motiv pentru care meciul a fost reprogramat. Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, a tratat cu umor incidentul petrecut la Ovidiu.

Meciul va fi reluat astăzi, 23 februarie, de la ora 16:00. Cele 30 de minute, rămase din meciul de la Ovidiu, vor putea fi urmărite, în format live text, pe www.prosport.ro.

FC Viitorul se află pe locul 13 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate. În timp ce Poli Iași se situează pe ultimul loc, cu 16 puncte.

Citeste si:  Tensiuni între ierarhii Bisericii Ortodoxe, problema botezului va fi discutată la viitorul Sinod. Arhiepiscopul Calinic vrea schimbarea ritualului, Teodosie îl respinge categoric

Poli Iași tratează cu umor întreruperea partidei cu FC Viitorul

Ciprian Paraschiv a tratat cu umor întreruperea partidei de la Ovidiu, spunând că Poli Iași își face sejurul pe litoral, deoarece se află, la Constanța, încă de sâmbătă.

„Putem zice că ne facem sejurul pe litoral, pentru că noi suntem veniţi de sâmbătă. Vom mai sta o seară, dar nu e vina nimănui, evident.

Totuşi, suntem în luna februarie, poate că este de înţeles. Parcă ne poartă ghinion malul mării, pentru că şi campionatul când s-a întrerupt din cauza pandemiei noi eram aici de vreo două seri, pregătiţi de meci”, a declarat Ciprian Parachiv, după ce partida de la Ovidiu a fost întreruptă.

Citeste si:  Grecia ia măsuri restrictive: Carantină severă pentru 7 zile! Nici măcar livrările la domiciliu nu mai sunt posibile

Cristi Balaj, explicații după ce Viitorul – Poli Iași a fost întrerupt

Cristi Balaj, fostul mare arbitru FIFA, a dezvăluit ce l-a făcut pe centralul partidei, de la Ovidiu, să decidă ca meciul să nu mai continue și să-l amâne.

„Dacă vizbilitatea e mai mică de 150 metri… De ce s-a luat această distanţă de 150 metri? Să se vadă dintr-un colţ în celălalt pe diagonală. Plus că mai există şi spectatori, să se vadă foarte bine.

Se aşteaptă 60 minute, dacă timp de 60 minute, terenul nu devine practicabil, atunci meciul va fi programat a doua zi. Dacă nu se poate relua jocul azi după 60 de minute, el se va desfăşura a doua zi la o oră pe care echipele de comun acord o vor stabili”, a declarat Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Citeste si:  Alegeri decisive în Germania: partidul CDU alege succesorul lui Merkel. Viitorul șef al CDU are mari șanse să influențeze politicile UE

Sursa: ProSport

 9 total views