joi 28 octombrie 1:00 AM

Abonare la google news

N-au scăpat de fantoma lui Cristiano Ronaldo. Juventus a luat bătaie de la Sassuolo, iar celebrarea a fost făcută în stilul lui CR 7

Juventus – Sassuolo s-a jucat în această seară la Torino. Juventus a luat bătaie în mod surprinzător după un gol înscris de oaspeți la ultima fază a meciului.


Juventus a luat bătaie de la Sassuolo

În această seară, Juventus a primit vizita celor de la Sassuolo în etapa a 10- a din Serie A.

Torinezii au început în forță partida și după 50 de secunde au irosit o ocazie imensă prin Bonucci. Fundașul lui Juventus nu a nimerit poarta adversă din câțiva metri. În mod surprinzător, Sassuolo a deschis scorul în minutul 44, prin Davide Frattesi și a intrat în avantaj la cabine.


După pauză, Juventus a presat tot mai mult și a reușit să egaleze în minutul 76, prin golul lui Weston McKennie. În ciuda faptului că partida se îndrepta către un rezultat de egalitate, în minutul 90+5 oaspeții au dat lovitura de grație. Maxime Lopez a reușit o scăriță de finețe peste Mattia Perin, marcând golul victoriei pentru Sassuolo. Mijlocașul francez a celebrat momentul marcării golului în stilul făcut celebru de Cristiano Ronaldo, amintindu-le fanilor torinezi de superstarul portughez.

În urma acestei victorii Sassuolo a urcat pe locul 9 în Serie A, având 14 puncte, în timp ce Juventu se află pe locul 7 cu 15 puncte acumulate.

Cum l-a ratat Juventus pe Erling Haaland

Erling Haaland (21 de ani) este unul dintre cei mai prolifici atacanți din Europa. Evoluțiile excelente de la Borussia Dortmund l-au transformat pe fotbalistul norvegian într-unul dintre cei mai doriți fotbaliști la ora actuală. Înainte să ajungă la Dortmund, Haaland a fost propus celor de la Juventus dar aceștia nu s-au grăbit și au ratat transferul.

Acum trei ani, Erling Haaland era un jucător complet necunoscut în Europa. Juca în țara sa natală, Norvegia, iar un scouter l-a propus celor de la Juventus. Două milioane de euro cerea Molde pe puștiul care marca pe bandă rulantă în nordul Europei. Afacerea nu s-a făcut în vara lui 2018, iar șase luni mai târziu atacantul ajungea la Salzburg, pentru opt milioane de euro.

Transferul ratat de Juventus a fost dezvăluit de Giuseppe Marotta. La vremea respectivă, Marotta era director general la Juventus.

Cel mai mare regret al carierei de conducător a fost afacerea Haaland. Eram la Juventus și am avut oportunitatea să-l aducem pentru două milioane de euro, de la Molde. Am fost aproape, dar nu s-a făcut. Acum e imposibil să mai ajungă în Serie A. Nicio echipă din Italia nu își permite o asemenea sumă de transfer.” – Giuseppe Marotta

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !