4 februarie 7:26 PM

Abonare la google news

„N-au bani de deplasare la Craiova!”. Ion Marin, anunț incredibil despre situația fără precedent în care se află Dinamo | EXCLUSIV

Ion Marin, fost antrenor al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport, despre situația fără precedent în care se află Dinamo. Acesta susține că formația roș-albă nu dispune nici măcar de banii necesari pentru deplasarea, de sâmbătă, în vederea disputării meciului cu Universitatea Craiova.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Formația din „Ștefan cel Mare” se află pe locul 9 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Ion Marin, anunț incredibil despre situația fără precedent în care se află Dinamo

Fostul tehnician din „Ștefan cel Mare” susține că Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, își bate joc de clubul roș-alb. Ba mai mult, situația financiară de la echipă ar fi atât de precară, încât nu există fonduri pentru a susține deplasarea de la Craiova.

Ion Marin se teme inclusiv de faptul că Dinamo nu-și va putea plăti licența de participare în Liga 1.

„Eu nu mai am speranțe și, de altfel, nu-l mai cred de mult timp pe domnul Cortacero. E o mare rușine, și-a bătut joc de un club mare din România, își bate joc de suporteri, își bate joc de noi, care cât de cât am reprezentat ceva pentru Dinamo, de-alungul timpului. Își bate joc, până la urmă, de toată lumea, inclusiv de țară, pentru că Dinamo este un brand național, nu este o echipă care a apărut acum. Este o echipă care a furnizat ani la rând jucători pentru echipa națională, care, la un moment dat, s-a impus foarte bine și în Europa, în cupele europene. E o echipă cu un palmares extraordinar, n-ai voie să vii și să-ți bați joc.

Da, este posibil (n.r. Dinamo să ajungă la faliment), pentru că, din câte am înțeles, se apropie licențierea. Păi, la licențiere am înțeles că este nevoie de, aproximativ, 1.500.000-1.700.000 de euro. Vă dați seama ce înseamnă lucrul acesta?

Aseară, cineva îmi spunea că nu au avut mâncare la cantonament, că n-au bani de deplasare la Craiova și așa mai departe. E rușine! Oamenii aceștia, nu știu cu ce gânduri au venit, dar curate nu sunt. Suntem într-o situație foarte proastă, niciodată n-a trecut clubul prin așa ceva”, a declarat Ion Marin, pentru ProSport.

Sursa: Prosport