21 ianuarie 7:24 PM

Abonare la google news

Mutare surpriză pe Santiago Bernabeu: Real Madrid l-ar putea înlocui pe Zinedine Zidane cu Marcelo Gallardo!

Poziția lui Zinedine Zidane ar putea fi în pericol la Real Madrid, după eliminarea rușinoasă din Cupa Regelui, în fața modestei Alcoyano, iar Florentino Perez s-ar fi orientat spre argentinianul Marcelo Gallardo pentru a-l înlocui.

Francezul și-a păstrat calmul său caracteristic la conferința de presă ce a urmat partidei, deși a fost întrebat despre viitorul său pe banca echipei madrilene. Cu toate acestea, Zidane ar fi pierdut susținerea unor oameni importanți din conducere și nici liderii vestiarului nu mai par dispuși să își asume eșecurile pentru el.

Marcelo Gallardo, tehnicianul lui River Plate, ar fi dorit de către conducerea lui Real Madrid în locul lui Zinedine Zidane

Real Madrid a suferit una dintre cele mai rușinoase eliminări din istoria recentă a clubului blanco, după ce a fost învinsă, miercuri seară, de către modesta Alcoyano, în Cupa Regelui.

Așa cum era de așteptat, Zinedine Zidane a fost din nou ținta criticilor, cu mii de fanii care i-au cerut demisia francezului sau care au cerut șefilor de la Real să îl demită pe managerul campioanei La Liga, prin intermediul rețelelor de socializare. Fanii au devenit și mai furioși după ce l-au auzit pe antrenorul blanco cum a declarat senin după meci: „Acesta este fotbalul, se poate întâmpla oricui. Nu este nicio rușine”.

Conform celor de la ESPN Argentina, Florentino Perez ia în calcul serios aducerea lui Marcelo Gallardo pe banca de pe Santiago Bernabeu. Gallardo, care a fost în trecut și pe lista rivalei FC Barcelona, se află în discuții în aceste zile pentru a-și clarifica viitorul pe banca lui River Plate, iar oferta „galacticilor” ar veni într-un moment ideal.

Sursa: Prosport