marți 18 ianuarie 3:01 PM

Abonare la google news

Mutare-fulger făcută de Burleanu. Edi Iordănescu își negociază acum contractul la FRF


Negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni par că s-au încheiat definitiv după aproape 3 săptămâni din cauza faptului că antrenorul de 68 de ani a tot amânat un răspuns final în această perioadă. Astfel că, așa cum era de așteptat, oficialii Federației s-au reorientat rapid.


Ei trebuie să se miște foarte rapid pentru că Răzvan Burleanu a pus o mare presiune pe instituție în momentul în care a anunțat că până la reluarea Ligii 1, care este doar peste trei zile, România va avea selecționer. Astfel că președintele FRF se pare că a luat decizia finală în această speță îndelung comentată în ultimele luni.

Edi Iordănescu, negocieri avansate cu FRF pentru a deveni noul selecționer al României

După refuzul lui Boloni, singurele variante rămase în picioare erau Adrian Mutu și Edi Iordănescu. Iar cel din urmă pare că a câștigat această cursă.

Potrivit fanatik.ro, fostul antrenor de la FCSB se află în aceste momente la sediul Federației Române de Fotbal unde își negociază viitorul contract. Cele două părți se află în discuții deja de mai multe zile și se pare că acum au ajuns foarte aproape de o înțelegere.

Fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit recent că va negocia cu Federația dacă va fi cazul

Edi Iordănescu a dat chiar câteva indicii în acest sens în urmă cu câteva zile. El a explicat că este dispus să treacă peste faptul că nu a fost prima variantă pentru acest post și să se prezinte la negocieri, dacă i se va cere acest lucru. Fapt ce iată că s-a întâmplat acum.

Înțeleg faptul că sunt deja antrenori care au o cotă, dar e normal ca orice antrenor să vrea să fie prima opțiune acolo unde merge. Din ce știu, am fost mereu prima opțiune acolo unde am mers și am colaborat. În situația asta ar trebui să vorbesc ipotetic. Dacă ar fi o discuție în perioada următoare…

Când vine vorba de echipa națională aș putea să-mi las orgoliul în plan secund și să arăt disponibilitate pentru o discuție. Situația nu este ușoară deoarece am o ofertă concretă din străinătate”, a spus posibilul viitor selecționer potrivit digisport.ro.

Playsport.ro