Abonare la google news

Musty, dezvăluiri despre Mellina după ce a revenit în România: ‘O iubesc’

Musty a ieșit cel mai recent din competiția ”Survivor”. Războinicul a ajuns acum și în România, unde a fost așteptat la aeroport de fratele său, cântărețul Kamara. În jurul său s-au plimbat multe întrebări, adresate chiar actualei iubite pe când supraviețuitorul se afla în junglă. Toate o aveau ca punct central pe Mellina, colegă cu care acesta s-a înțeles minunat în competiție, poate chiar mai mult decât s-ar fi așteptat unii fani ai emisiuni, drept pentru care a intrat la bănuieli. Ajuns acasă, a elucidat misterul.

Musty, clarificări despre relația cu Mellina după ce a revenit în țară

Fostul războinic a făcut primele declarații după ce a ajuns în România. El a vorbit despre viața pe care o avea înainte de competiție, starea de spirit pe care o are acum, schimbările prin care trece după ce a plecat de la ”Survivor” și a clarificat legătura sa cu Mellina.

Citeste si:  Românii nu opresc petrecerile! Un eveniment organizat la un local din Voluntari a fost spart de polițiști

„Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună.

Citeste si:  Alexandru Rafila, anunțul momentului. Când ajunge în România vaccinul așteptat de milioane de cetățeni

La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm”, a declarat fostul concurent de la ”Survivor”.

Citeste si:  Pleacă de la Survivor România 2021. A făcut anunțul aseară ”Eu nu mai fac față”

Iubita lui Musty, despre apropierea acestuia de Mellina

„Nu am nimic împotrivă. Nu sunt geloasă. Îl cunosc foarte bine pe Musty. Am cunoscut-o și pe Mellina prin intermediul lui Kamara, dar și când l-am condus pe acesta la aeroport. Nu cred că se înfiripă ceva. Întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, că e inevitabil, o să accept situația. Oricum, eu nu o să mă retrag din relație până nu vine el acasă”, a declarat Gabriela, partenera lui Musty, într-un interviu pentru Kanal D.

Citeste articolul pe PlayTech

 9 total views