Abonare la google news

Mugur Mihăescu, reacție violentă după noile restricții. Ce a transmis vedeta din România

Mugur Mihăescu este revoltat din cauza noilor restricții care vor fi puse în aplicare în contextul celui de-al treilea val pandemic de coronavirus. Ce a transmis vedeta din România. Ce atac dur face acționarul HoReCa la adresa Guvernului României.

Mugur Mihăescu, reacție violentă după noile restricții

În pandemia de coronavirus, Mugur Mihăescu a fost și este, în continuare, una dintre cele mai vocale prezențe din mass-media. Actorul nu s-a sfiit nicio clipă în a-și exprima punctul de vedere față de restricțiile din pandemie, pe care le consideră exagerate.

Unde mai pui că faimosul Garcea este și acționar HoReCa, sector aflat în pericol de închidere, iar atunci când a auzit noile reguli care vor fi puse în aplicare de către autorități, în contextul valului al treilea de pandemie, Mugur Mihăescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa oficialilor.

„Reprezentanţii din industria HoReCa se plâng că autoritățile joacă alba-neagra cu restaurantele şi spun că sunt aceleaşi restricţii cu care România se confruntă de un an de zile. Şi după aceleaşi restricţii, avem tot 1.000 de oameni la ATI. Indiferent că am fost închişi, deschişi, tot 1.000 de oameni la ATI am avut, indiferent de cât de deschişi sau închişi am fost noi.

Atâta timp cât oamenii circulă și mijloacele de transport iar mall-urile sunt arhipline și supermarketurile sunt arhipline, când se închide ceva, aceleași restricții, închidem HoReCa. Asta nu am înțeles-o niciodată.”, a declarat Mugur Mihăescu la Antena 3.

Mugur Mihăescu, atac la adresa autorităților române

Fiind patron de restaurante, actorul de la Vacanța Mare s-a arătat profund indignat de felul în care autoritățile au tratat clienții HoReCa pe perioada pandemiei de coronavirus, deși au promis că vor face tot posibilul pentru ca această industrie să nu fie afectată. Actorul le-a transmis un mesaj dur celor din Guvernul României, fiind dezamăgit de situația în care se află, și acum, România.

„Fraților, ați închis HoReCa. Facem parte din sistemul ăsta, să ne apăram unii pe alții. Ok. Ce ați pus în loc, că ne ați inchis? Nimic. Doar promisiuni, nimic, nimic, nimic. Am reinvestit acum să facem stocurile, am ținut deschis trei saptămâni, ne ați închis iar. Ce ați pus în loc? Iar nimic. Despre asta este vorba.

Colac peste pupăză în ceea ce priveşte Horeca va veni Cîțu să ceară și impozitele. Au zis inchidem Horeca, dar nu inchidem și colectarea taxelor și impozitelor. Nu, aia venim. Păi din ce să vă plătim mă, că ne-ați închis? Marea grijă pe care o are tot Guvernul nostru pentru industrii și pentru oameni. Patronii, unii dintre ei supraviețuiesc, dar angajatii ăia, vai steaua lor.”, a spus, mâhnit, actorul.

Citeste articolul pe PlayTech