joi 28 octombrie 1:25 AM

Abonare la google news

Mugur Mihăescu, afectat grav în pandemie. „Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte”

Mugur Mihăescu, afectat grav în pandemie. Mugur Mihăescu, unul dintre criticii duri ai autorităţilor pe perioada pandemiei, în special în momentele restricţiilor, a recunoscut că a avut mari probleme în afaceri.


Mugur Mihăescu, afectat grav în pandemie. „Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte”

Actorul a fost invitat la Teo Show de la Kanal D, unde a vorbit printre altele și despre pierderile sale financiare în perioada pandemiei. „Eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crapi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a recunoscut că şi-a turnat colegii la Securitate. Ce scrie în dosarul lui „Garcea”


Mugur Mihăescu a precizat că firma lui a avut pierderi financiare în această perioadă, însă a avut bani puși deoparte care l-au ajutat să reziste: „De exemplu, ți-a picat o firmă care are 2.000 de angajați, pentru că nu știu ce a pățit patronul, 2.000 de angajați au rămas pe drumuri. Pe bune, aia se numește firmă? Da, firma mea a pierdut. A pierdut ca toate celelalte firme din toate domeniile astea. Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte și am zis că susținem. Deocamdată, businessul meu își revine”.

Câte clase are Mugur Mihăescu. „Am rămas repetent de 3 ori!”

Romaniatv.net


Stirile.eu