Motivul pentru care nu s-a vaccinat Helmuth Duckadam. „M-am săturat! Am atâtea probleme medicale” | EXCLUSIV

Helmuth Duckadam (61 ani), fostul portar român supranumit „Eroul de la Sevilla”, a anunţat că este de acord cu vaccinarea împotrova Covid-19, dar nu poate efectua operațiunea propriu-zisă.

Fostul președinte de onoare de la FCSB n-a fost găsit în baza de date și nu a putut fi programat la vaccin, motiv pentru care a renunțat la idee.

Duckadam a evoluat în 133 de meciuri pe prima scenă, are două prezenţe la naţională şi 11 în cupele europene. A câştigat un titlu de campion şi o cupă a României (1985) şi Cupa Campionilor Europeni (1986). A fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în 1986, fiind menţionat şi în revista „France Football”.

Citeste si:  Prognoza meteo 2 martie. Vremea se răceşte şi revin ploile şi ninsorile

Motivul pentru care nu s-a vaccinat Helmuth Duckadam. „M-am săturat! Am atâtea probleme medicale” 

„Am vrut să mă vaccinez, am sunat in call center, dar mi s-a spus că nu figurez în baza de date. De fiecare dată cand am apelat mi s-a spus să sun a doua zi.

Sunt eu răbdător, dar, într-un final m-am săturat să tot sun. Nici nu-mi pot explica cum de nu pot fi găsit deoarece eu am probleme medicale, de atâția ani, fiind și pensionat pe caz de boală de mai bine de 20 de ani. Dar, poate că intre timp, m-am însănătoșit și nu știu eu? S-a produs așa, peste noapte, o minune”, a precizat, ironic, Helmuth Duckadam pentru ProSport.

Citeste si:  Cei patru foști președinți în viață ai SUA, despre asaltul asupra Capitoliului: „Conflictul a fost izbucnit de Donald Trump!” / „Este o tragedie națională și nu reflectă cine suntem noi ca națiune”

Helmuth Duckadam a intrat în istoria fotbalului românesc după ce Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal în 1986, după ce a apărat patru penalty-uri în finala de la Sevilla, cu FC Barcelona (2-0).

Apare o carte despre marele portar al Stelei care va apărea în limba germană

Helmuth Duckadam (61 ani), fostul portar român supranumit „Eroul de la Sevilla”, a anunţat că în luna martie 2021 va fi lansată o carte despre viaţa şi cariera sa.

Citeste si:  Danemarca va introduce pașaportul de vaccinare. Ce spun autoritățile: "Trebuie să știm să profităm de avantajele digitale"

„Dragi prieteni, cu mare bucurie, vă anunţ că în luna martie va apărea în Austria un roman în limba germană, despre viaţa şi cariera mea, scris de Milan Radin, intitulat Der Torman (Portarul)”, a precizat fostul component al Stelei.

Duckadam a menţionat că ulterior cartea va fi tradusă şi în limba română. Anunțul a venit pe contul său de Facebook.

Sursa: ProSport

 8 total views