Abonare la google news

Motivul pentru care Corneliu Papură n-a făcut față la Universitatea Craiova. „Poate antrena lejer orice echipă din Liga 1, dar asta e problema lui!”

Constantin Schumacher, fostul colaborator al lui Corneliu Papură, crede că fostul principal de la Universitatea Craiova ar putea să se impună la orice altă echipă din Liga 1, chiar dacă la gruparea oltenilor nu a avut prea multe șanse.

Fostul colaborator al lui Corneliu Papură de la Universitatea Craiova a dezvăluit care a fost problema care l-a împiedicat pe fostul fundaș să se impună pe banca tehnică a oltenilor.

Chiar dacă Corneliu Papură a avut o relație bună cu Mihai Rotaru, fostul principal din Bănie nu a știut să își apropie jucătorii și oamenii din conducerea clubului Universitatea Craiova. Astfel, Constantin Schumacher este de părere că acesta este motivul care l-a făcut pe Rotaru să renunțe la serviciile sale.

Citeste si:  GÂNDUL LIVE. Andrei Coșuleanu, specialist în protecția mediului: „Nu mai putem fi groapa de rable a Europei!” Schimbările climatice, mai periculoase decât COVID!

Motivul pentru care Corneliu Papură n-a făcut față la Universitatea Craiova

„Problema pe care am avut-o în perioada Craiova, chiar dacă Papură este un antrenor foarte bun, un tactician care se pregăteşte, el are o problemă: comunicarea cu cei din jur. E un sfat din partea mea, dacă ar şti să comunice cu oamenii din jur, să fie mai maleabil. Toată lumea îi spunea asta, şi în interviuri era foarte rece. El îndepărtează oamenii, iar în anumite momente ai nevoie ca oamenii din jurul tău să fie alături de tine cu sufletul. Lucrând cu sufletul poţi creşte mai mult, ieşi în evidenţă, echipa joacă mai bine. Simţi lucrul ăsta.

Citeste si:  Ciucă: Vom prelungi starea de alertă. Avem o problemă foarte serioasă la nivelul Capitalei

A fost extraordinar să lucrez cu el. Am jucat împreună în China un an de zile, a dorit mult să vin lângă el. Mi-a părut rău că s-a terminat şi nu am mai colaborat, dar eu cred, o spun răspicat, dacă va face lucrurile de mai sus poate antrena lejer orice echipă din Liga 1.

Nu este un lucru rău că Universitatea Craiova apelează la tine. Sunt atâţia antrenori care au licenţă, atâţia foşti fotbalişti. Înseamnă că nu e un antrenor rău, dacă a apelat a doua sau a treia oară. Dacă ar şti să regleze comunicarea cu cei din jur ar fi mult mai bine pentru el”, a declarat Constantin Schumacher, vineri dimineaţă, la Look Sport LIVE.

Citeste si:  Cluj: A înghețat apa în toaleta unui avion. Zbor spre Zanzibar, amânat

Citeste articolul pe ProSport

 35 total views