Abonare la google news

Motivul pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia sa: „Scandaluri cu familia, scandal peste tot”

  • Motivul pentru care a divorţat Bănel Nicoliţă
  • Ce spune fosta soţie despre Bănel Nicoliţă

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică. Bănel a fost şi cel care a anunţat divorţul. Apropiaţii celor doi au dat detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi.

Citeste si:  Ciprian Marica, fanul lui Gigi Becali: „E trist fotbalul fără el!” De ce regretă retragerea din viața publică a patronului FCSB

Cristina i-a reproşat lui Bănel Nicoliţă că a pierdut extrem de mulţi bani în echipa de fotbal din Făurei, acolo unde a investit.

Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui.

Citeste si:  PSD va depune o nouă moțiune împotriva unui ministru. Ciolacu: „E un om de bun simţ, dar funcţia l-a doborât”. Cum se apără oficialul

Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam”, dezvăluia Bănel Nicoliţă, pentru Telekomsport.

Dezvăluirile făcute de fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă

Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui„, a spus fosta doamnă Nicoliţă, pentru playsport.ro. Mai mult, în trecut, ea a recunoscut că nu ştia faptul că Bănel este o vedetă.

Citeste si:  Mirel Rădoi a scăpat de emoții! Portarul David Lazar a primit verdictul medicilor după ce s-a accidentat la meciul Astra - Universitatea Craiova | FOTO

Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur„, a spus Cristina, cea care i-a fost soţie timp de 6 ani.

Citeste articolul pe AS

 14 total views