duminică 4 iulie 10:00 AM

Abonare la google news

Motivul incredibil pentru care Ante Puljic s-a înfuriat și a răbufnit public împotriva DDB: a aflat că o parte dintre colegii săi au primit bani din salarii, iar el a fost „sărit”


Noi informații ies la iveală despre conflictul din vestiarul lui Dinamo, iscat la ședința dintre jucători și conducerea DDB. După intrarea în insolvență, fotbaliștii care au dus greul ultimului sezon s-au simțit trădați de luarea acestei decizii. Cel mai vehement a fost croatul Ante Puljic, unul dintre liderii echipei, care a ieșit și public cu o declarație.


Prosport.ro a aflat motivul incredibil pentru care Ante Puljic s-a enervat și a declarat că va pleca de la Dinamo dacă nu este plătit: câțiva dintre colegii săi cu „greutate” din vestiar, printre care Deian Sorescu, Paul Anton și Adam Nemec, ar fi primit câte un salariu, cel puțin, dintre cele restante.

Motivul pentru care Ante Puljic a răbufnit public împotriva DDB. Unii colegi de la Dinamo și-au primit salariile, el nu

În clipa în care a aflat, Puljic a rămas șocat și a decis să nu mai accepte nicio clipă în care să fie umilit de cei care se ocupă de gestionarea situației de la Dinamo. Din informațiile Prosport.ro, banii care ar fi ajuns deja la fotbaliștii alb-roșilor sunt de la un sponsor și nu ar fi putut acoperi sumele necesare pentru tot lotul „câinilor”.

Fundașul central revenit în „Ștefan cel Mare” în 2019 a declarat joi că în săptămâna ce urmează va părăsi definitiv echipa dacă nu i se vor plăti salariile restante.

„Situația este foarte rea! Eu nu dau bir cu fugiții, însă lucrurile devin clare. Nu știu alții ce vor face, dar eu marți plec acasă dacă nu mi se vor plăti salariile!

Dacă lucrurile nu se schimbă, asta e situația. Puteam pleca de azi pentru că au trecut cele 15 zile de când am depus foile”, declara Puljic pentru GSP.

Dusan Uhrin, antrenorul principal, a plecat din România în cursul zilei de vineri, 2 iulie, după incidentul de la ședința de pregătire susținută de dinamoviști cu o zi înainte.

Liderii echipei au intervenit peste discursul lui Dusan Uhrin, după ce tehnicianul a încercat să-i convingă să evolueze în meciurile amicale stabilite. Fotbaliștii i-au reproșat că dorește să împartă vestiarul și să facă două tabere. Totodată, fotbaliștii cu experiență i-au cerut acestuia să nu se amestece în inițiativele lor

Uhrin a realizat că a pierdut vestiarul și a decis să plece în Cehia pentru câteva zile pentru a lua o decizie în ceea ce privește viitorul său la formația din „Ștefan cel Mare”.

Prosport.ro