Abonare la google news

Monica Pop îl atacă pe Raed Arafat, după ultimele decizii luate

Prof. dr. Monica Pop susține că ultimele măsuri restrictive impuse în București, Timișoara și alte localități nu au niciun sens și nu vor ajuta, sub nicio formă, la controlul pandemiei de COVID-19.

Renumitul medic oftalmolog este de părere că persoanele cu putere de decizie sunt, în clipa de față, depășite, iar deciziile pe care le-au luat în ultimele luni confirmă acest lucru.

Știm foarte bine toți că e o strategie greșită și ilegală. Uitați-vă cum se întâmplă tot felul de ilegalități și nimic nu se întâmplă, nimeni nu zice nimic. Marele profesor Mircea Olteanu spunea ‘pune putrerea în mâna cuiva și ai să vezi’. Ei sunt foarte încrezuți, cred că pot face ce vor. De ce magazinele erau până la 21 și barurile până la 23? E puterea în mâna cuiva care nu se descurcă”, a declarat Monica Pop, la România TV.

Citeste si:  Piteștenii au cea mai scumpă toaletă publică din țară: 400.000 de euro! Are însă un lift pentru opt persoane

Monica Pop, despre Raed Arafat: “A făcut și lucruri bune, dar acum e împotriva oamenilor”

Prof. dr. Monica Pop nu l-a uitat nici pe Raed Arafat. În opinia medicului oftalmolog, șeful DSU a fost schimbat, în ultimii ani, de puterea de decizie pe care a avut-o.

Domnul Arafat nu era așa, puterea l-a schimbat, el a făcut multe lucruri bune înainte, dar acum e împotriva oamenilor cu strategia asta. Vreau să văd și eu a doua țară din lume care închide bătrânii în case. Dacă ei stau și nu zic nimic la Timișoara, să-și poarte crucea. E o discriminare îngrozitoare și oamenii nu fac nimic. Nu numai ieșitul în stradă e o soluție. Doamne ferește, nu zic să pună mâna pe par”, a mai spus Monica Pop.

Citeste si:  Declarație de dragoste a Simonei Halep scrisă direct pe Facebook!

“Unii nu au curaj să vorbească, altii nu au abilitatea”

În final, Monica Pop a precizat că medicii nu au curaj să iasă în public și să-și strige nemulțumirile, ei, la fel ca și actorii, fiind total dezgustați de ultimele măsuri impuse de Guvern.

Oamenii ne scriu nouă mesaje, dar pot să facă adrese către guvern, că dacă primesc 10.000 de adrese nu mai e chiar așa. Vă spun foarte clar că medicii care spun un lucru pe TV, ne spun nouă pe mesaje că nici ei nu cred. Știți cum spuneau medicii înainte să fie numit Voiculescu la Sănătate? ‘Ferească Dumnezeu, numai Voiculescu să nu vină la minister’. Unii nu au curaj să vorbească, altii nu au abilitatea. Actorii au iesit? Câți? Doi, trei…”, a mai declarat medicul Monica Pop.

Citeste si:  Dr. Dre, internat la Terapie Intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral. Care este starea artistului

Citeste articolul pe Gandul

 54 total views